امروز : شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴
- پیشبینی آینده ریپل تا ۲۰۲۶| آیا XRP به اوج بازمیگردد؟
- چمران: زاکانی مشکلی برای فعالیت همزمان مدیریت شهر و انتخابات ریاستجمهوری ندارد
- این مکملها را از عطاری نخرید
- جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور یزد طبس
- کشف ۸۰ درصد پروندههای جعل در کشور
- دبیر جشنواره مد و لباس فجر: استقبال از سرپوشها مانند روسری، کم و ضعیف بود
- ثبت چهارمین روز هوای پاک در پایتخت
- استقرار صندوقهای اخذ رأی در ایستگاههای مترو تهران
- کلاهبرداری ۴۰۰ میلیاردی در قزوین
تیغ شهرداری بر پیکر درختان خشک پایتخت
در هفتههای اخیر، مشاهده عملیات قطع برخی درختان در مناطق مختلف تهران واکنشهای متعددی را از سوی شهروندان و فعالان محیط زیست برانگیخته است. بسیاری از مردم نسبت به این موضوع حساس هستند و میپرسند که چرا درختانی که به ظاهر زنده هستند، قطع میشوند؟ علیمحمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران […]
در هفتههای اخیر، مشاهده عملیات قطع برخی درختان در مناطق مختلف تهران واکنشهای متعددی را از سوی شهروندان و فعالان محیط زیست برانگیخته است. بسیاری از مردم نسبت به این موضوع حساس هستند و میپرسند که چرا درختانی که به ظاهر زنده هستند، قطع میشوند؟
علیمحمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران درباره علت این اقدامات توضیح داد: «به دلیل ارتفاع بالای برخی درختان و خطر سقوط تاج آنها هنگام وزش باد، عملیات سبکسازی انجام میشود تا احتمال خطر برای عابران یا خودروهای عبوری کاهش یابد.»
وی با اشاره به درختان خشک یا آفتزدهای که نیاز به قطع دارند، افزود: «عملیات سبکسازی روی این درختان انجام میشود تا زمان صدور مجوز برای جابهجایی. پس از دریافت مجوز قانونی، درختان خشک به طور کامل قطع و جابهجا میشوند.»
مختاری تأکید کرد: «بلافاصله پس از قطع هر درخت، گونهای از همان نوع و همگون در محل کاشته میشود. به عنوان مثال اگر درخت قطع شده چنار یا اقاقیا باشد، جایگزین آن نیز از همان گونه انتخاب میشود.»
او در پاسخ به پرسشی درباره قطع درختان از نیمه تنه نیز گفت: «درختان خشک ابتدا از نیمه تنه قطع میشوند تا سبکسازی شده و سپس فرآیند جابهجایی آنها طبق قوانین ادامه پیدا کند. این اقدام بخشی از روند قانونی برای جابهجایی درختان خشک است.»
مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران همچنین درباره سلامت خاک محل کاشت جدید توضیح داد: «پس از جابهجایی درخت خشک، خاک سطحی و زیرسطحی تعویض میشود تا هرگونه آلودگی احتمالی برطرف شده و محیط مناسبی برای رشد درخت جدید فراهم شود.»
با وجود این توضیحات، همچنان دغدغههایی نسبت به میزان نظارت دقیق بر اجرای این فرایندها وجود دارد. فعالان محیط زیست بر لزوم شفافسازی بیشتر در مورد روند شناسایی درختان خشک و نحوه جایگزینی آنها تأکید میکنند تا اعتماد عمومی نسبت به حفظ فضای سبز شهری حفظ شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.