امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴
- جوانی که 15سال قبل بخاطر قتل محکوم به قصاص شد و بالاخره بخشیده شد،6 ماه پس از آزادشدن از زندان در تصادف رانندگی فوت شد
- مراسم تجلیل از خادمان موکب عشاق الحسین (ع) استان بوشهر برگزار شد
- قتل همباشگاهی بهخاطر پارک موتورسیکلت
- پذیرایی موکبها از زائران نیمه شعبان مسجد جمکران
- ثروتهای سوریه در قنیطره زیر چکمه صهیونیستها؛ خواب عمیق رژیم «جولانی»
- دستگیری این ۳ نفر دقایقی پس از سرقت
- حضور هیات وزارت ورزش برای طرح احداث ورزشگاه ۵ مهر آبادان
- چرا وزارت بهداشت چشمانش را روی مصرف الکل را میبست؟
- اجرای افزایش سن بازنشستگی رسما نهایی شد + جزییات
تکلیف بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی روشن شد
پرداخت معوقات متناسبسازی حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران تعیین و تکلیف شد.

به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، حقوق فروردین ماه بازنشستگان و مستمریبگیران تأمین اجتماعی، در روزهای ۳۰ و ۳۱ فروردین پرداخت خواهد شد. همچنین معوقات متناسبسازی حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران مربوط به هفت ماه اول سال گذشته، (پس از کسر علیالحساب پرداختی در سه ماهه اول سال ۱۴۰۳) طی روزهای ۲۳ و ۲۴ فروردینماه پرداخت خواهد شد.
بر پایه این گزارش، نحوه محاسبه آن نیز به این صورت خواهد بود که مبلغ متناسبسازی ۱۴۰۳ به پایه مستمری افزوده شده و سپس افزایش ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی بر مجموع آن اعمال و نهایتا، مبلغ متناسبسازی ۱۴۰۴ براساس جبران ۷۰ درصد از افت ضریب مستمری برقراری تعیین میشود.
بر این اساس، پرداخت مستمری بازنشستگان در فروردین ماه به روال معمول و همانند سال گذشته است و افزایش سالانه مستمریها پس از تصویب و ابلاغیه دولت در خصوص میزان و نحوه افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران اعمال خواهد شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.