امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
- معرفی برترین های نخستین جشنواره یادداشتنویسی حوزههای علمیه
- مواد فروش مترو پایتخت به دام افتاد
- افزایش ساعات خدمات رسانی متروی تبریز از ۱۷ اسفندماه
- تامین اعتبار برای پروژه های فوری پایتخت
- سهم ۱۵ درصدی شاخصهای فرهنگی و دانشجویی در رتبهبندی دانشگاه ها
- پروازها کی به روال عادی برمیگردد؟
- سلبریتیهایی که به همسران خیانتکار خود، فرصتی دوباره دادند/ عکس
- میزان جریمه پزشکان زیرمیزیبگیر تعیین شد
- مواجهه زنان فلسطینی با آزار و نقض حقوق در زندانهای رژیم صهیونیستی
توصیههای تغذیهای برای جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد مصرف میوههای آبدار، صیفیجات و آب و مایعات کافی را برای جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان مهم دانست. خبرگزاری میزان – به گزارش وبدا، محمد رشید مایوان با تاکید بر نقش تغذیه در پیشگیری و بهبود گرمازدگی در فصل تابستان، عنوان کرد: در فصول گرم […]

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد مصرف میوههای آبدار، صیفیجات و آب و مایعات کافی را برای جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان مهم دانست.
خبرگزاری میزان – به گزارش وبدا، محمد رشید مایوان با تاکید بر نقش تغذیه در پیشگیری و بهبود گرمازدگی در فصل تابستان، عنوان کرد: در فصول گرم و تابستان یکی از اصلیترین راهها برای به تعادل رساندن دمای بدن، تعریق و ادرار است؛ در واقع بدن ما توسط فعالیت غدد تعریق و دفع ادرار سعی دارد درجه حرارت خود را کاهش دهد.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با توصیه بر مصرف میوههای آب دار در فصل گرما، خاطرنشان کرد: میوههای آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیتهای بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری میکنند.
وی ادامه داد: همچنین مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه میشود.
رشید با بیان اینکه ترکیب آب و ماست و خیار به سیستم تنظیم کننده درجه حرارت بدن کمک میکند، گفت: مصرف آب دوغ خیار در کاهش علائم گرمازدگی تاثیر گذار بوده و میتوان آن را همراه با نان و کمی برگ نعناع، به عنوان یک عصرانه تابستانی میل کرد.
وی خاطرنشان کرد: هنگام گرمازدگی بسیاری از صیفیجات مانند خیار، هندوانه، انگور، موز، سیب، طالبی، نعناع، لیمو ترش، کاهو، پیاز و کرفس، جایگزین الکترولیتها یا مواد معدنی از دست رفته بدن خواهند بود که مصرف آنها توصیه میشود.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در فصل تابستان باید از مواد غذایی که باعث تسریع در بروز گرمازدگی میشود خودداری کرد، افزود: نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن میشوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمیشود. همچنین باید از مصرف مایعات خیلی سرد به صورت یک دفعه و یکجا پرهیز شود.
رشید ادامه داد: مصرف مواد غذایی سنگین و دیر هضم مانند غذاهای چرب، سرخشده و پروتئینهای سنگین میتواند فشار بیشتری بر روی سیستم گوارش اعمال و از دست دادن مایعات بیشتری از بدن را تسریع کند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.