اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 21 May , 2025
امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 169288
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 17 آوریل 2025 - 13:33 | 17 بازدید | ارسال توسط :

تمهیدات ترافیکی رژه ۲۹ فروردین در قزوین

قزوین – رئیس پلیس راهور استان محدودیت‌های ترافیکی مراسم رژه ۲۹ فروردین (روز ارتش) در شهر قزوین را اعلام کرد.

تمهیدات ترافیکی رژه ۲۹ فروردین در قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سید علی آسیایی اظهار کرد: به منظور اجرای مناسب مراسم رژه ۲۹ فروردین، تمهیدات ترافیکی در محدوده خیابان‌ها و مسیرهای منتهی به محل برگزاری این مراسم در شهر قزوین اعمال خواهد شد.

وی افزود: بر این اساس، محدودیت های ترافیکی در بلوار شهید بهشتی حد فاصل میدان قدس تا میدان نصر و بالعکس، دوربرگردان انتهای خیابان پادگان به سمت لشگر ۱۶ زرهی و زیرگذر پل نصر به سمت میدان ارتش اعمال خواهد شد.

رئیس پلیس راهور استان قزوین گفت: شهروندان و رانندگان می توانند جهت تردد از مسیرهای جایگزین از جمله بلوار آیت الله باریک بین، خیابان فلسطین، خیابان پادگان، بلوار مدرس و … استفاده کنند.

سرهنگ آسیایی با بیان اینکه محدودیت‌های ترافیکی از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح روز جمعه ۲۹ فروردین آغاز و تا پایان مراسم (حدود ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه) ادامه خواهد داشت، از کلیه شهروندان خواست: ضمن رعایت محدودیت های ترافیکی اعلامی و همکاری با پلیس، حتی‌الامکان از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سه × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.