اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 92407
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 03 دسامبر 2024 - 1:24 | 39 بازدید | ارسال توسط :

تلاوت و حفظ قرآن کریم در اولویت قرار گیرد

تبریز-نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، گفت: در تربیت کودکان، نوجوانان و جوانان باید توجه ویژه‌ای به تلاوت و حفظ قرآن کریم شود.

تلاوت و حفظ قرآن کریم در اولویت قرار گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین «احمد مطهری اصل» روز دوشنبه در آئین افتتاحیه چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن با اشاره به اینکه برگزاری این دوره از مسابقات در این استان، معنویت ویژه ای به فضای جامعه می بخشد، افزود: برگزاری این جلسات نوعی تربیت جوانان و نوجوانان در راستای سفارشات اهل بیت (ع) برای تلاوت و حفظ قرآن است.

دبیر چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن نیز در این آئین با بیان اینکه بعد از ۱۰ سال دوباره این مسابقات در این استان برگزار می‌شود، گفت: این دوره از مسابقات به یمن و برکت شهدای خدمت در این استان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام «سیدشهاب الدین حسینی» افزود: در این دوره از مسابقات ۶۰۰ متسابق و قاری و حافظ قرآنی در ۲ بخش خواهران و برداران با هم رقابت می‌کنند و مسابقات ویژه خواهران از ۱۲ تا ۱۹ آذر و مسابقات برادران از ۲۰ تا ۲۹ آذر برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: در راستای برگزاری این دوره از مسابقات، ۱۶۰ محفل عمومی و ۴۷ محفل شاخص قرآنی نیز از هشتم تا سی ام آذر در شهرستان‌های مختلف استان در حال برگزاری است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

4 × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.