اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 9 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
شناسه خبر : 111145
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 03 ژانویه 2025 - 16:21 | 31 بازدید | ارسال توسط :

تلاش فرانسه جهت تدوین قانون اساسی برای سوریه

وزیر امور خارجه فرانسه گفت: به دولت جدید سوریه پیشنهاد داده است که کمک‌های فنی و حقوقی خود را برای تدوین قانون اساسی این کشور ارائه دهد.

تلاش فرانسه جهت تدوین قانون اساسی برای سوریه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه گفت که به دولت جدید سوریه پیشنهاد داده است که برای تدوین قانون اساسی این کشور، کمک‌های فنی و حقوقی خود را ارائه خواهد داد.

وی با اعلام اینکه «فرانسه تروریسم در سوریه را نمی پذیرد» از کردها خواست تا سلاح خود را تحویل بدهند و در روند زندگی سیاسی این کشور وارد شوند.

بارو اعلام کرد که در بازدید از زندان صیدنایا نسبت به شرایطی وحشیانه‌ای که اسرا در آن به سر می‌بردند، شوکه شده است.

وزیر خارجه فرانسه با طرح این ادعا که سوریه باید آزاد و دارای تمامیت ارضی باشد، گفت که کارشناسان خلع سلاح‌های شیمیایی خود را نیز به سوریه اعزام خواهد کرد.

وی ابراز داشت که فرانسه در نهضت سوری‌ها که بعد از چند دهه صورت گرفته، مشارکت خواهد کرد و بدون تحقق عدالت، آشتی در سوریه امکان پذیر نخواهد بود.

خبرگزاری فرانسه صبح امروز از ورود وزیران خارجه آلمان و فرانسه به دمشق خبر داد. وزارت خارجه فرانسه در این باره اعلام کرد: «ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه و «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان امروز-جمعه- در دمشق با «احمد الشرع» (ابو محمد الجولانی)، فرمانده هیئت تحریر الشام دیدار می‌کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 × دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.