اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 13 June , 2025
امروز : جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 177852
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 30 آوریل 2025 - 13:34 | 15 بازدید | ارسال توسط :

تعامل دستگاه قضا و حفاظت محیط زیست سرعین برای کاهش جرایم محیط زیستی

اردبیل- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: دستگاه قضا و حفاظت محیط زیست سرعین برای کاهش جرائم محیط زیستی تعامل خوبی دارند.

تعامل دستگاه قضا و حفاظت محیط زیست سرعین برای کاهش جرایم محیط زیستی

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قاسم پور قبل از ظهر چهارشنبه در دیدار با رئیس دادگستری شهرستان سرعین اظهار کرد: همکاری خوبی بین دستگاه قضا و محیط زیست شهرستان در زمینه برخورد با تخلفات و جرایم محیط زیستی وجود دارد و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

وی افزود: حراست و حفاظت از محیط زیست وظیفه همگانی است و حمایت‌ها و همکاری‌های قوه قضائیه در کاهش جرایم محیط زیستی بسیار مؤثر است.

علایی رئیس دادگستری شهرستان سرعین نیز در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات کارکنان حفاظت محیط زیست شهرستان سرعین در صیانت از محیط زیست گفت: حفاظت و حراست از محیط زیست وظیفه‌ی همگانی است و قوه قضائیه شهرستان آمادگی همکاری با حفاظت محیط زیست شهرستان را چون گذشته دارد.

وی با بیان اینکه محیط‌بانان، ضابطان خاص قضائی هستند، بیان کرد: قوه قضائیه حامی محیط زیست و محیط‌بانان است و خواستار برخورد جدی‌تر در مسائلی که به صورت مشترک هم بهداشت عمومی و هم محیط زیست را تهدید می‌کند، شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 − 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.