اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
شناسه خبر : 163241
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 07 آوریل 2025 - 19:24 | 21 بازدید | ارسال توسط :

تسهیل امور سرمایه گذاران هدف‌گذاری سال جدید در خراسان شمالی است

بجنورد- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: برای تحقق شعار سال احصای مشکلات سرمایه گذاران و تلاش در جهت تسهیل امور آن ها باید هدف گذاری ما برای سال جدید باشد.

تسهیل امور سرمایه گذاران هدف‌گذاری سال جدید در خراسان شمالی است

به گزارش خبرنگار مهر، محمودرضا معموری، عصر دوشنبه در نشست با مدیران اقتصادی خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: برای تحقق شعار سال احصای مشکلات سرمایه گذاران و تلاش در جهت تسهیل امور آنها باید هدف گذاری ما برای سال جدید باشد.

وی در ادامه افزود: بسته پیشنهادی هیئت دولت برای استان‌ها در راستای برنامه‌های منطبق با شعار سال ابلاغ شده که ۱۶ ماده پیشنهاد شده است.

وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی متولی باید برنامه‌های خود را اعلام کنند و این فرصت طلایی برای خراسان شمالی است.

معموری تصریح کرد: بسیاری از مشکلات سرمایه گذاری و بخش تولید یا مربوط به قوانین کشوری یا نداشته‌های استان است لذا باید این موضوعات تسهیل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی بیان کرد: خراسان شمالی استانی کمتر توسعه یافته اما با ظرفیت‌های بالقوه و نیازمند مشوق‌های سرمایه گذاری و تسهیلات با نرخ‌های پایین است که در این بسته این موارد هم باید گنجانده شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

یک × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.