ترامپ به دنبال فردی طرفدار کسب‌وکار برای ریاست SEC/ ترزا گودی گیلن در صدر نامزدها - حمایت آنلاین

ترامپ به دنبال فردی طرفدار کسب‌وکار برای ریاست SEC/ ترزا گودی گیلن در صدر نامزدها - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 21 July , 2025
امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 85151
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 20 نوامبر 2024 - 23:05 | 46 بازدید | ارسال توسط :

ترامپ به دنبال فردی طرفدار کسب‌وکار برای ریاست SEC/ ترزا گودی گیلن در صدر نامزدها

 ترزا گودی گیلن به عنوان فردی آگاه به قوانین و عملکرد بورس و اوراق بهادار آمریکا شناخته می‌شود که می‌تواند تغییرات فوری ایجاد کند. ترامپ به دنبال اصلاح SEC و یافتن فردی طرفدار کسب و کار است که نهاد گسترش یافته تحت نظر گری گنسلر را محدود کند. 

ترامپ به دنبال فردی طرفدار کسب‌وکار برای ریاست SEC/ ترزا گودی گیلن در صدر نامزدها

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ارزدیجیتال، ترزا گودی گیلن (Teresa Goody Guillén)، از کارکنان سابق کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، یکی از نامزدهای مورد نظر دونالد ترامپ برای ریاست این نهاد است.

گیلن، شریک شرکت حقوقی بیکرهاستتلر (BakerHostetler) و از رهبران بخش بلاک چین آن است. شرکت‌های ارزهای دیجیتال از او به دلیل تجربه‌اش در SEC و دفاع از شرکت‌های بلاک چینی در برابر این نهاد حمایت می‌کنند.

 او به عنوان فردی آگاه به قوانین و عملکرد SEC شناخته می‌شود که می‌تواند تغییرات فوری ایجاد کند. ترامپ به دنبال اصلاح SEC و یافتن فردی طرفدار کسب و کار است که نهاد گسترش یافته تحت نظر گری گنسلر را محدود کند.

تیم ترامپ خواهان فردی است که صنعت ارزهای دیجیتال را درک کرده و در اعمال قوانین اوراق بهادار بر دارایی‌های دیجیتال محتاط باشد. انتظار می‌رود رئیس SEC قبل از روز شکرگزاری در ۲۸ نوامبر (۸ آذر) انتخاب شود. 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.