تداوم ریزش های بورس/ وضعیت بازار سهام قرمز است - حمایت آنلاین

تداوم ریزش های بورس/ وضعیت بازار سهام قرمز است - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 28 July , 2025
امروز : دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 148719
  پرینت خانه » بورس و فارکس تاریخ انتشار : 11 مارس 2025 - 15:06 | 38 بازدید | ارسال توسط :

تداوم ریزش های بورس/ وضعیت بازار سهام قرمز است

شاخص کل بازار سهام همچون روز های گذشته در معاملات روز سه شنبه هم با ریزشی ۳۶ هزار واحدی به کار خود پایان داد.

تداوم ریزش های بورس/ وضعیت بازار سهام قرمز است
– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام چهارمین روز کاری هفته همچون روز های گذشته ریزشی آغاز کرد و هر چه به ساعات پایانی بازار نزدیک شدیم، بر فشار عرضه ها افزوده شد.

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 36  هزار واحدی به 2 میلیون و 688 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن با ریزشی 7 هزار واحدی به ارتفاع 792 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فارس»، «فملی» و «وبملت» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «اریا»، «کگهر» و «نیشکر» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «آلومینا»، «وبملت» و «محتشم» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «الکتروماد»، «اخشان» و «فزر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 21 اسفند ماه 1403، مبلغ 5 هزار میلیارد و 500 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 1 میلیارد تومان به بازار سهام تزریق کردند.

در بازار امروز 80 نماد در محدوده مثبت و 385 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 115 نماد در محدوده مثبت و 283 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

پانزده + هفده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.