امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
- دو پرونده مهم در جلسه قرارگاه پیگیری پروندههای خاص دادگستری استان آذربایجان غربی پیگیری شد
- اتوبوس حامل زائران اربعین دچار حادثه شد
- یدیعوت آحارونوت: دادگاه نتانیاهو زیر زمین برگزار میشود
- خبر فوری درباره افزایش قیمت سکه در ۶ بهمن + جدول
- همسر معاون بینالملل دانشگاه تهران درگذشت
- دستگیری اوباش و عوامل درگیری در میدان مادر قزوین
- طرح پلیس فتا علیه شایعهسازان و برهمزنندگان امنیت روانی جامعه درباره شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه
- هماهنگی شهرداری و وزارت نیرو برای تامین انرژی ایستگاههای شارژ وسایل حملونقل برقی/ تراموای لاستیکی نگرانیها را رفع میکند
- نخستین کتابخانه اتوبوسی سیار کشور در شاهرود راه اندازی شد
تحول در پرداختهای روزمره با ریال دیجیتال/ رمزارز ملی چه کاربردهایی خواهد داشت؟
به گزارش پیوست، «ریال دیجیتال» که ارز دیجیتال بانک مرکزی ایران به شمار میرود، تاکنون از طریق ۹ بانک به صورت آزمایشی به مرحله اجرا رسیده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از رمزارزنیوز، نسیم جمشیدی، رئیس اداره عملیات بانکداری الکترونیکی بانک آینده، میگوید که این طرح با چالشهای جدی مواجه نبوده، اما برای رفع مشکلات اجرایی نیاز به دستورالعملهای بهتری دارد.
در همین راستا، قوانین موجود در زمینه امنیت، کشف تقلب و تسویههای بانکی باید تکمیل شوند.
سال گذشته، همزمان با محدودیتهای اعمالشده بر ارزهای دیجیتال، پروژه «ریال دیجیتال» بیسروصدا آغاز شد. این در حالی است که در سطح جهانی، نگرانیهای جدی درباره حریم خصوصی کاربران موجب توقف توسعه ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) در برخی کشورها شده است.
علیرضا آقاخانی، معاون فناوری اطلاعات شرکت امیدپی، تأکید میکند که «ریال دیجیتال» باید در کسبوکارها ادغام شود و استفاده از آن در صرافیهای رمزارز گسترش یابد.
در بخش سوخت نیز بانک سپه قصد دارد پرداختها در پمپبنزینها را با «ریال دیجیتال» تسهیل کند. آقاخانی از استفاده از راهکارهای مبتنی بر QR کد برای بهبود تجربه پرداخت بدون اتصال مستقیم به شبکه بانکی و شبکه سوخت خبر داده است.
همچنین، پروژههایی مانند پرداخت در نانواییها، صندوقهای فروشگاهی و تهیه بلیط قطارهای حومهای با این ارز دیجیتال در حال پیگیری هستند.
جمشیدی معتقد است که افزایش سرمایه بانکها میتواند زمینهساز توسعه پروژههایی همچون «ریال دیجیتال» باشد، هرچند موفقیت نهایی این پروژه به سیاستگذاری بانک مرکزی وابسته است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.