اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 13 June , 2025
امروز : جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 130291
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 09 فوریه 2025 - 19:30 | 26 بازدید | ارسال توسط :

تبدیل بیمارستان سلامت اهواز به مرکز آموزشی و درمانی

اهواز- ربیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با افزایش امکانات و زیرساخت های موجود، درصدد هستیم بیمارستان سلامت اهواز را به مرکز آموزشی و درمانی تبدیل کنیم.

تبدیل بیمارستان سلامت اهواز به مرکز آموزشی و درمانی

به گزارش خبرنگار مهر، حاتم بوستانی عصر امروز یکشنبه در مراسم افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان سلامت اهواز ضمن تشکر از پزشکان و پرستاران این بیمارستان اظهار کرد: بیماران اعصاب و روان از مظلوم ترین بیماران هستند و این مظلومیت، مسئولیت ما را برای خدمت رسانی به آنها مضاعف‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: در آینده‌ای نزدیک با افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی بدون در نظر گرفتن زیر ساخت‌های موجود، شاهد افزایش بسیار زیادی از دانشجویان بالینی خواهیم بود.

بوستانی با بیان اینکه لازم است مراکز آموزشی و درمانی استان افزایش یابند، بیان کرد: تمام تلاش خود را به‌منظور افزایش امکانات و زیر ساخت‌های بیمارستان برای ارائه خدمات درمانی شایسته‌تر به بیماران و تبدیل بیمارستان سلامت به یکی از مراکز آموزشی و درمانی، انجام خواهیم داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

8 + 20 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.