امروز : شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴
- پیشنهاد یک نماینده برای آغاز سال تحصیلی در تابستان در ازای تعطیلی یک ماهه مدارس در زمستان
- موتورسواری زنان از نگاه یک کارشناس حقوقی
- معاون رئیس مجلس لبنان: اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت، ضامن پایان جنگ است
- حمله سایبری به وزارت خزانهداری آمریکا
- شرط و شروط غیر قابل تحقق نتانیاهو برای مرحله دوم آتشبس غزه
- برگزاری پویش به عشق علی (ع) همزمان با عید سعید غدیر
- احداث دومین پل طبیعت در تهران
- کاهش تأثیر تحریمها بر توانمندسازی زنان
- گفتگوی وزرای خارجه ترکیه و اردن درباره سوریه
بیل گیتس هم با ترامپ در افتاد
یکی از ثروتمندترین انسانهای روی کره زمین به دولت آمریکا درباره قطع بودجه کمکهای بهداشتی و درمانی در سرتاسر جهان هشدار داد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شفقنا، براساس یک گزارش بیل گیتس شخصاً با مقامات دولت ترامپ لابی می کند تا بودجه برنامه های بهداشتی در سراسر جهان از واکسیناسیون کودکان تا درمان ایدز را حفظ کند. او هشدار می دهد که بنیاد او نمی تواند برای پر کردن شکاف ها به تنهایی وارد عمل شود.
رویترز نوشت: بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت که خود را از چهرههای اصلی امداد جهانی میداند در هفته های اخیر با اعضای شورای امنیت ملی و همچنین قانونگذاران جمهوری خواه و دموکرات دیدار کرده تا دولت ترامپ را برای قطع نکردن بودجه بهداشت و درمان در کشورهای فقیر تحت فشار قرار دهد.
بلافاصله پس از مراسم تحلیف در ۲۰ ژانویه، دونالد ترامپ اقدام به برچیدن آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده کرد و بیش از ۸۰ درصد از قراردادها را قطع و میلیاردها دلار کمک های غذایی و درمانی را مسدود کرد.
سخنگوی بنیاد گیتس گفت: «بیل اخیراً در واشنگتن دی سی با تصمیم گیرندگان ملاقات کرد تا در مورد تأثیر نجات جان کمک های بین المللی ایالات متحده و نیاز به یک برنامه استراتژیک برای محافظت از آسیب پذیرترین افراد جهان و در عین حال محافظت از سلامت و امنیت آمریکا صحبت کند.»
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.