اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 15 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 92039
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 02 دسامبر 2024 - 16:24 | 29 بازدید | ارسال توسط :

بیانیه ارتش سوریه درباره آغاز عملیات درهم کوبیدن تروریستها و کشته شدن ۴۰۰ تروریست

ارتش سوریه در بیانیه ای اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته حملات با همکاری نیروهای روسی علیه تر.وریستها ادامه داشته است.

بیانیه ارتش سوریه درباره آغاز عملیات درهم کوبیدن تروریستها و کشته شدن ۴۰۰ تروریست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، ارتش سوریه در بیانیه ای اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته حملات با همکاری نیروهای روسی علیه تر.وریستها ادامه داشته است.

در این بیانیه آمده است: ما حملات هوایی و موشکی و توپخانه ای به مراکز تجمع تروریستها و انبارهای مهمات آنها و خطوط امداد تروریستها در حومه ادلب و حلب انجام دادیم.

ارتش سوریه بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۵ مقر فرماندهی تروریستها و هفت انبار مهمات و تسلیحات متنوع از جمله پهپادهای تروریستها را منهدم کردیم.

همچنین در این بیانیه آمده است: در جریان این حملات دقیق با همکاری نیروهای روسی، ۴۰۰ تروریست در حومه حلب و ادلب از پا درآمدند.

ارتش سوریه در بیانیه خود اعلام کرد: در محورهای مختلف حومه حلب، حماه و ادلب عملیات علیه تروریستها را آغاز کرده ایم تا آنها را بیرون برانیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

ده − 10 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.