» برق استان «بوشهر» از «فارس» مستقل شود

برق استان «بوشهر» از «فارس» مستقل شود | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 1 June , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 08 ژانویه 2025 - 1:25 | 186 بازدید | ارسال توسط :

برق استان «بوشهر» از «فارس» مستقل شود

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: تشکیل سازمان برق استان بوشهر و استقلال این سازمان از استان فارس مورد تاکید قرار دارد.

برق استان «بوشهر» از «فارس» مستقل شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری بوشهر، ارسلان زارع در نشست با مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به ظرفیت‌های فراوان در عرصه انرژی در استان بوشهر بر لزوم ارتقا بهره‌وری در حوزه برق تاکید کرد.

استاندار بوشهر خواستار بهبود وضعیت برق استان شد و خاطر نشان کرد: تشکیل سازمان برق استان بوشهر و استقلال این سازمان از استان فارس مورد تاکید قرار دارد.

دکتر زارع تصریح کرد: با توجه به وجود ظرفیت‌های کافی و با استناد به قانون برنامه هفتم توسعه کشور در خصوص تشکیل برق استانی و ضرورت پاسخگویی یکپارچه به مسئولین استانی و رفع نیازهای بخش‌های مختلف از صنعت برق، انتظار دارم تمهیدات لازم در راستای استقلال برق استان بوشهر از برق منطقه‌ای فارس و تشکیل برق استانی در این استان فراهم شود.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط اقلیمی، شرجی و رطوبت استان بوشهر در بیش از ۶ ماه گرم سال، پایداری و استمرار برق در این استان ضروری است، چراکه قطعی و ناپایداری برق، موجبات نارضایتی مردم و فعالان اقتصادی می‌شود.

استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم توجه خاص به صنعت برق استان گفت: تأمین به موقع منابع در راستای بهبود پایداری و رفع نقاط ضعف تابستان گذشته از جمله مطالبات عمومی در شهرستان‌های ده‌گانه است که در راستای برون رفت از چالش‌های پیش‌رو تا قبل از تابستان سال آینده، مورد تاکید اینجانب است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

6 + شانزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.