امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- دفاتر زیارتی فعال را چگونه می توان پیدا کرد؟
- خبر خوش از بیمارستان گاندی
- ۱۰ خاصیت بینظیر غذای تند برای سلامتی
- برگزاری کارگاه آموزشی حمایت اجتماعی همهجانبه فعال از کودکانِ در موقعیت خیابان
- اطلاعیه علوم پزشکی کرمانشاه درباره فوت یک پرستار: فوت او هیچ ارتباطی به مسائل کاری نداشته / در ۲۰ مهر ۱۴۰۲ طرح او پایان یافته بود
- خانه مداحان مدیران جدید خود را شناخت
- انتصاب ظریف به جای دکتر ولایتی صحت دارد؟
- ایران حملات آمریکا، انگلیس و اسرائیل به یمن را محکوم کرد
- ساعت طرح ترافیک تهران همزمان با شروع بهکار مدارس
بررسی پیشرفت کریدورهای ترانس-خزر و آلماتی-تهران-استانبول در نشست اکو و سازمان همکاری اقتصادی سازمان ملل برای اروپا
به گزارش اکوایران، نمایندگان دبیرخانه سازمان همکاری اقتصادی و کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد برای اروپا (UNECE) پیشرفت کمیته هماهنگی مشترک این دو نها با عنوان «UNECE/ECO» در کریدور ترانس-خزر و آلماتی-تهران-استانبول را بررسی کردند. این گفتوگوها بر اجرای برنامه کاری ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ کمیته مذکور متمرکز بود و همکاریهای سال ۲۰۲۵ را بررسی کردند. به […]
به گزارش اکوایران، نمایندگان دبیرخانه سازمان همکاری اقتصادی و کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد برای اروپا (UNECE) پیشرفت کمیته هماهنگی مشترک این دو نها با عنوان «UNECE/ECO» در کریدور ترانس-خزر و آلماتی-تهران-استانبول را بررسی کردند.
این گفتوگوها بر اجرای برنامه کاری ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ کمیته مذکور متمرکز بود و همکاریهای سال ۲۰۲۵ را بررسی کردند.
به گزارش ایرنا، علیرضا محمودی مدیرحمل ونقل و ارتباطات دبیرخانه اکو بر تعهد سازمان به کار کمیته و آمادگی آن برای انجام اقدامات لازم برای تضمین اجرای موفقیتآمیز اهداف آن تاکید کرد.
طرفین بر تعهد خود به ادامه همکاری در ارتقای ارتباطات، حمل و نقل پایدار و کارآمد که به یکپارچگی اقتصادی منطقهای کمک می کند، تاکید کردند.
دبیرخانه اکو همچنان به همکاری نزدیک با UNECE و سایر شرکای بینالمللی برای تقویت کریدورهای حمل و نقل منطقهای و حمایت از رشد اقتصادی در منطقه اختصاص دارد.
ایجاد «کمیته هماهنگی» در سی و پنجمین جلسه سالانه کارگروه روندهای حمل و نقل و اقتصاد UNECE (WP.۵) در ۶ سپتامبر ۲۰۲۲ در ژنو سوئیس به تصویب رسیده بود.
ارتباط هرچه بیشتر و پیگیری مجدانه اقدامات قبل میتواند موجب گسترش حجم ارتباطات و فعالتر شدن کریدورهای اکو شود. این مساله همچنین زمینه گسترش تجارت و گردشگری کشورهای منطقه را نیز فراهم میآورد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.