اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 29 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 161619
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 05 آوریل 2025 - 1:38 | 26 بازدید | ارسال توسط :

برخورد پژو و پراید در محور بروجن-لردگان

شهرکرد-رئیس اورژانس چهارمحال و بختیاری گفت: متعاقب برخورد دو ماشین پژو و پراید در محور بروجن- لردگان، ۸ نفر مصدوم شدند.

برخورد پژو و پراید در محور بروجن-لردگان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود شمسی پور دهکردی گفت: متعاقب برخورد دو ماشین پژو و پراید در محور بروجن- لردگان ۸ نفر مصدوم شدند.

مدیر حوادث دانشگاه گفت: این حادثه حوالی ساعت ۱۲:۳۰ امروز ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴، در حوالی گدار کبک، در محور بروجن به لردگان رخ داد.

رئیس اورژانس استان بیان کرد: پیرو تماس با مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ مبنی بر وقوع تصادف، بلافاصله آمبولانس پایگاه‌های ۱۱۵ گوشکی، بروجن ۱، آلونی و گندمان به محل اعزام و پس از اقدامات درمانی اولیه، مصدومان به بیمارستان بروجن منتقل گردیدند.

شمسی پور در پایان، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه و توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی، از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

وی توصیه کرد: مسافران نوروزی زمان بازگشت خود را مدیریت و از تردد در ساعات اوج ترافیک و ساعات غیرمتعارف خودداری کنند.

لازم به ذکر است: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۴، در مجموع ۹۲ هزار و ۸۲۳ فقره تصادف در سطح کشور به ثبت رسیده است که از این تعداد، ۶۶۴ فقره تصادف فوتی منجر به جان باختن ۷۹۶ نفر شده است. همچنین ۱۴ هزار و ۳۷۰ تصادف جرحی به وقوع پیوسته که در مجموع ۱۸ هزار و ۸۲ نفر مجروح شده‌اند. در این مدت ۷۷ هزار و ۷۸۹ تصادف خسارتی نیز به ثبت رسیده است.

همچنین استان فارس با ۷۱ فوتی، کرمان با ۶۷ فوتی، خراسان رضوی با ۵۴ فوتی، خوزستان و سیستان و بلوچستان هرکدام با ۴۸ فوتی در رتبه‌های اول تا پنجم استان‌های دارای بیشترین آمار جان‌باختگان قرار دارند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.