اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 24 May , 2025
امروز : شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 86267
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 23 نوامبر 2024 - 10:19 | 22 بازدید | ارسال توسط :

بحران بی‌سابقه در مهم‌ترین یگان جاسوسی-نظامی رژیم صهیونیستی

افسران سابق ارتش رژیم صهیونیستی به وجود یک بحران بی سابقه در مهم‌ترین یگان جاسوسی نظامی این رژیم اذعان کردند.

بحران بی‌سابقه در مهم‌ترین یگان جاسوسی-نظامی رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، سایت آمریکایی آکسیوس به نقل از افسران سابق رژیم صهیونیستی گزارش داد که یگان جاسوسی ارتش این رژیم موسوم به ۸۲۰۰ با وخیم‌ترین بحران تاریخی خود بعد از شکست در برابر عملیات طوفان الاقصی دست و پنجه نرم می‌کند.

بر اساس این گزارش، افسران بلندپایه سابقی که در این یگان فعالیت می‌کردند گفتند که ۸۲۰۰ به فعالیت‌های جاسوسی اساسی نیاز دارد؛ این در حالی است که بسیاری از نیروهای مستقر در این یگان چیزی در مورد این فعالیت‌ها نمی‌دانند.

آنها اضافه کردند، انتخاب اوری استاو به عنوان فرمانده یگان مذکور نمی‌تواند باعث اصلاح و ترمیم آن شود. وی نتوانست جلوی شکست امنیتی در برابر طوفان الاقصی را در دوران فرماندهی یوسی شارییل بگیرد.

منابع مذکور تاکید کردند یگان جاسوسی ۸۲۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی باید از صفر بازسازی شود.

یگان ۸۲۰۰ یکی از مهم‌ترین و بزرگترین یگان‌های جاسوسی در ارتش رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود و وظیفه جمع آوری اطلاعات حساس و مهم و تحلیل این اطلاعات را برعهده دارد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 + هفده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.