امروز : شنبه, ۲۵ مرداد , ۱۴۰۴
- «دوغاب با مرمت آبدوغی؟»/ واکنش یک فعال میراث فرهنگی به مرمت یک اثر تاریخی/ عکس
- رزمایش ۲ روزه ایران و ارمنستان برگزار شد
- آخرین آمار فوتیهای ایرانی حج؛ ۱۷ نفر
- قاچاقچی لوازم التحریر در اردبیل جریمه شد
- کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
- هوش مصنوعی در خواربارفروشی
- ۲۴۰ هزار نفر همچنان در صف وام ازدواج/ وضعیت تا پایان سال بهتر میشود؟
- حمله شدید پهپادی روسیه به اوکراین
- اولین مدیر بانوی بنیاد مسکن آذربایجان غربی معرفی شد
بازدید دادستان کل کشور از پارکینگ خودروهای توقیفی و مرکز مانیتورینگ شهرداری میناب
دادستان کل کشور امروز به بازدید از پارکینگ خودروهای توقیفی و مرکز مانیتورینگ شهرداری میناب پرداخت. خبرگزاری میزان –همزمان با سفر استانی رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان، دادستان کل کشور به عنوان نماینده رئیس دستگاه قضایی در شهرستان میناب حضور پیدا کرد. دادستان کل کشور در شهرستان میناب ابتدا با ادای احترام به مقام […]

دادستان کل کشور امروز به بازدید از پارکینگ خودروهای توقیفی و مرکز مانیتورینگ شهرداری میناب پرداخت.
خبرگزاری میزان –همزمان با سفر استانی رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان، دادستان کل کشور به عنوان نماینده رئیس دستگاه قضایی در شهرستان میناب حضور پیدا کرد.
دادستان کل کشور در شهرستان میناب ابتدا با ادای احترام به مقام شامخ شهدا به گلزار شهدای میناب رفت و سپس از شعب دادگستری میناب بازدید و نیز از اداره ثبت اسناد، پارکینگ خودروهای توقیفی آنامیس، اداره زندان، مرکز مانیتورینگ شهرداری بازدید کرد و با پرسنل دادگستری میناب به گفتوگو نشست.
دادستان کل کشور در حاشیه این بازدید ها گفت: مواردی که در این بازدید ها مورد تاکید و پیگیری قرار گرفته، بحث تعیین تکلیف خودروهای توقیفی است.
وی گفت: هئیتی در دادستانی کل کشور به منظور پیگیری و تعیین تکلیف سریعتر خودرو و کالاهای توقیفی و کالاهای اموال تملیکی تشکیل شده است.
همچنین دادستان کل کشور از کشفیات و دستاوردهای نیروی انتظامی هرمزگان بازدید و از اقدامات نیروی انتظامی این استان در مبارزه با کالای قاچاق قدردانی کرد.
دادستان کل کشور با اشاره به سامانه پایش تصویری در نیروی انتظامی، استفاده از این سامانه را برای مشاهده محل دقیق وقوع جرم و کاهش تصادفات موثر دانست.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.