امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
- براساس قانون حجاب بانکها به مشتریان بدحجاب نباید سرویس بدهند
- قتل شبانه بنزین در ترافیک یک تصادف +عکس
- چگونه درایر تبریدی میتواند هزینههای تولید را تا ۴۰% کاهش دهد؟
- آمریکا شبکه شرکتی امام جمعه را تحریم کرد
- تهدید حمله نظامی علیه ایران/ ۳ سناریوی احتمالی درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا
- واکنش ترامپ به خرید تیک تاک توسط ایلان ماسک
- اختصاص ۱۳۰ دستگاه ترانس برق به استان هرمزگان
- گاف بزرگ ایلان ماسک در «توییتر»!
- مرزها آماده سرمایه گذاری هستند – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
ایجاد سازش میان طرفین در اولویت کار دادگاه خانواده قرار دارد
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان گفت: اولویت اول در محاکم خانواده، رفع اختلاف و ایجاد سازش میان زوجین است و این اقدام در راستای تحکیم خانواده، حفظ روحیه فرزندان و تربیت صحیح نسل آینده در محیط صمیمی خانواده انجام میشود. خبرگزاری میزان – علیرضا باوی در نشست با حسن چراغی […]

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان گفت: اولویت اول در محاکم خانواده، رفع اختلاف و ایجاد سازش میان زوجین است و این اقدام در راستای تحکیم خانواده، حفظ روحیه فرزندان و تربیت صحیح نسل آینده در محیط صمیمی خانواده انجام میشود.
خبرگزاری میزان – علیرضا باوی در نشست با حسن چراغی رئیس دادگاه خانواده اهواز، قضات، کارشناسان و مشاوران دادگاه خانواده که با هدف ارجاع متقاضیان طلاق یک طرفه به مصلحین آموزش دیده جهت سازش برگزار شد، اظهار داشت: در پروندههای مربوط به حوزه خانواده اگر زوجین در هر زمان از روند رسیدگی به پرونده به صلح و سازش برسند، علاوه بر مختومه شدن یک یا چند پرونده در دادگستری، از اختلافات خانوادگی بعدی نیز پیشگیری میشود.
وی با اشاره به این مورد که در کنار یک پرونده طلاق، معمولاً پروندههای پیرامونی متعددی از جمله مطالبه نفقه و مهریه، ملاقات فرزند و … شکل میگیرد، گفت: توانمندسازی قضات و کارمندان شعب در بحث صلح و سازش، میتواند به کاهش این پروندهها نیز کمک کند.
باوی افزود:اولویت اول در محاکم خانواده، رفع اختلاف و ایجاد سازش میان زوجین است و این اقدام در راستای تحکیم خانواده، حفظ روحیه فرزندان و تربیت صحیح نسل آینده در محیط صمیمی خانواده انجام میشود.
در ادامه قضات و مشاورین خانواده به چالشهای پروندههای حوزه خانواده از جمله تقاضای حکم رشد در سنین پایین جهت ازدواج، اخذ وام ازدواج یا طلاقهای صوری اشاره کردند و خواستار ورود جدیتر محاکم خانواده به این دعاوی شدند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.