امروز : شنبه, ۱۱ مرداد , ۱۴۰۴
- پذیرش طلاب در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه معارف اسلامی
- تخصیص ۳۲۴ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون در مازندران
- دستگيری اراذل و اوباش مسلح افسريه تهران
- تمهیدات اورژانس استان تهران در مراسم بزرگداشت شهید آیتالله رئیسی و همراهان
- افتتاحیه سومین رویداد بانوان بهشت
- تصاویر: قلعه رودخان | سایت انتخاب
- نمونه رای در پرونده ابطال شرط ۵ سال ممنوعیت اشتغال کارگر مستعفی در شرکتهای مشابه با شرکت کارفرما
- تعطیلی مکرر تنها جایگاه «سیانجی» پلدختر
- قیمت دلار در بازار آزاد اعلام شد (۲۳ فروردین)
انصارالله یمن ابوظبی و دبی را تهدید کرد + عکس
جنبش انصارالله نسبت به همکاری اطلاعاتی و میدانی اماراتیها با آمریکا علیه یمن هشدار داده و شهرهای ابو ظبی و دبی را به حمله موشکی تهدید کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، محمد الفرح عضو شورای رهبری انصارالله یمن در پیامی در شبکه ایکس خطاب به رهبران سیاسی امارات متحده عربی تاکید کرد که تمامی خیانتکارانی که حملات آمریکا علیه یمن را تأیید میکنند و با آنها همکاری اطلاعاتی و میدانی دارند، در معرض حملات تلافی جویانه یمنیها قرار خواهند داشت.
وی ارتکاب چنین اقداماتی را از سوی خائنان اماراتی بعید ندانست و هشدار داد که این اقدامات دیوانه وار بی پاسخ باقی نخواهد ماند و آنها هزینه این رفتارها را به زودی پرداخت خواهند کرد.
الفرح تهدید کرد که مقصد موشکهای یمنی تنها شهرهای المخا و شبوة نخواهد بود، بلکه ابوظبی و دبی نیز اهداف بعدی واکنش یمنیها خواهد بود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.