اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 109844
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 01 ژانویه 2025 - 10:23 | 33 بازدید | ارسال توسط :

انصارالله: همچنان به حمایت از فلسطین ادامه می دهیم

محمد علی الحوثی بر ادامه حمایت یمن از مردم بی دفاع فلسطین تاکید کرد.

انصارالله: همچنان به حمایت از فلسطین ادامه می دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، ستاد فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکایی در خاورمیانه موسوم به سنتکام امروز مسئولیت حمله هوایی به یمن را برعهده گرفت. این اقدام آمریکا در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی انجام شد اما مقامات یمنی تاکید دارند هرگز مرعوب اقدامات واشنگتن و تل آویو نخواهند شد.

بر این اساس، محمد علی الحوثی، عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد: آمریکایی‌ها با حمله امروز به غزه نشان دادند که به جای حمایت از مردم مظلوم غزه، به دنبال حمایت از اسرائیل جنایتکار هستند. آمریکا به دنبال زورگیری در خاورمیانه بوده و می‌خواهد قانون جنگل را در منطقه حاکم کند.

وی خاطر نشان کرد: مردم ما و جنبش انصارالله به خاطر شرافت خود در حال دفاع از غزه هستند و این مسئله با حمایت آمریکا از صهیونیست‌ها متفاوت است. ما همچنان به حمایت خود از مردم بی دفاع فلسطین ادامه می‌دهیم.

جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی، طی حملات امروز به یمن دستکم ۸ بار مناطق مختلف از جمله صنعا را بمباران کردند. سنتکام از مشارکت جنگنده‌ها و کشتی‌های جنگی نیروی دریایی آمریکا در این عملیات خبر داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سیزده − 6 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.