اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 16 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
    شناسه خبر : 129147
      پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 08 فوریه 2025 - 1:34 | 20 بازدید | ارسال توسط :

    انتقاد امام جمعه پیشوا از مسئولان آموزش و پرورش این شهرستان

    پیشوا- امام جمعه پیشوا ضمن انتقاد از مسئولان آموزش و پرورش این شهرستان گفت: متاسفانه با ترویج موسیقی و لهو و لعب، سرباز برای دشمن درست می‌کنیم.

    انتقاد امام جمعه پیشوا از مسئولان آموزش و پرورش این شهرستان

    به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسینی میرامینی شامگاه جمعه در جمع مردم پیشوا طی سخنانی با انتقاد از عملکرد مسئولان آموزش و پرورش پیشوا گفت: بنده خیلی پای کار مراسم جشن تکلیف بوده‌ام، چون باور دارم اصلاح جامعه‌در گرو اصلاح آموزش و پرورش است.

    وی افزود: مشاهده می‌کنیم برخی مسائل مانند قرآن، تقوا و اردوی تأثیر گذار راهیان نور که باید مورد توجه ویژه قرار گیرند؛ اولویت ندارند و بعضی موارد که از نظر راهبردی خلاف هستند مورد توجه قرار می‌گیرند.

    امام جمعه پیشوا با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص غلبه موسیقی‌های لهو و لعب در جامعه بیان داشت: با ترویج موسیقی و لهو و لعب، سرباز برای دشمن درست می‌کنیم و علی رغم تذکرات فراوان و زحمات خیل عظیمی از معلمان دلسوز و زحمت کش، متأسفانه بعضی مسئولان به ظاهر متدین آموزش و پرورش پیشوا به دنبال ارتزاق و حفظ جایگاه خود هستند.

    وی تاکید کرد: بنده اهل طرح موضوعات اختلافی نیستم و پیگیری‌های بسیاری برای حل موضوع انجام دادم، اما مسیر به سمتی رفت که نباید می‌رفت.

    خطیب جمعه پیشوا در پایان گفت: امیدوارم متولیان امر تدبیری بیاندیشند و حرف‌های من سوزش از عمق استخوان است، چون میدانم آموزش و پرورش جای مهمی است.

    به اشتراک بگذارید
    تعداد دیدگاه : ۰

    4 × پنج =

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.