امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
- گزارش میدانی از یک نشست/ فضای گفتوگوی پزشکیان و دانشجویان چطور بود؟/ « آقای دکتر جای این حرفها جواب سوالات را بدهید»
- قتل اشتباهی رفیق با کلت کمری در جنوب تهران
- قیمت طلا و سکه امروز ۱ بهمن اعلام شد + جدول
- آخرین وضعیت پرونده امیرحسین مقصودلو؛ اتهامات «تتلو» چیست؟
- ازدواج دختر ۱۰ ساله با مرد ۵۰ ساله؛ فقط میخواستند یک نانخور کم شود
- پزشکیان پشت فرمان تاکسی برقی نشست+فیلم
- انهدام باند خانوادگی 7 نفره اخلال در نظم اقتصادی
- المیادین: احتمال از سرگیری اجرای توافق آتش بس در غزه
- اعترافات متهمان به قتل دانشجوی دانشگاه تهران+ فیلم
افزایش ۵۰۰ درصدی این ارز دیجیتال تنها با یک حرکت ایلان ماسک
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، نام خود را در پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس به کِکیوس ماکسیموس تغییر داد، که باعث افزایش قیمت ارز دیجیتال مشابه به نام کِکیوس شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ارز دیجیتال، قیمت کِکیوس در زمان انتشار خبر به ۰.۰۸۸۳۲ دلار رسید که نشان دهنده افزایش ۵۰۴ درصدی در نمودار روزانه است. ماسک همچنین تصویر پروفایل خود را به قورباغه پپه تغییر داد.
این اقدام ماسک باعث شد تا یک معاملهگر که دو هفته پیش ۱,۹۶۴ دلار کِکیوس خریده بود، اکنون ۱.۵۳۵ میلیون دلار در دست داشته باشد. حجم معاملات ۲۴ ساعته کِکیوس ماکسیموس به ۳۵.۲ میلیون دلار رسیده و ارزش بازار آن از ۸۸.۳۲ میلیون دلار فراتر رفته است.
این اولین بار نیست که ماسک نام خود را در توییتر تغییر میدهد. او قبلاً نام خود را به آقای توییت و ناتیوس ماکسیموس تغییر داده بود. ماه گذشته نیز ماسک با انتشار یک میم از دوجکوین باعث افزایش کوتاه مدت قیمت این ارز دیجیتال شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.