اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 138998
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 24 فوریه 2025 - 1:31 | 27 بازدید | ارسال توسط :

افزایش پایگاه‌های امدادی در مسیر زائران اربعین کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از افزایش پایگاه‌های امدادی در مسیر زائران اربعین در این استان خبر داد.

افزایش پایگاه‌های امدادی در مسیر زائران اربعین کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر محمدی در نشست ستاد اربعین حسینی استان کرمانشاه که با هدف رفع مشکلات هماهنگی میان دستگاه‌های خدمات رسان و ارائه خدمات بهتر به زائران برگزار شد؛ گفت: پایگاه‌ها و پست‌های ثابت و سیار هلال احمر از کنگاور تا قصرشیرین افزایش خواهد یافت.

وی افزود: از توانمندی داوطلبان، به‌ویژه پزشکان و پرستاران برای میزبانی و ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین استفاده خواهیم کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده افزود: ساخت و تجهیز پایگاه‌هایی نظیر پایگاه ماهیدشت، سرپل ذهاب و انبار امدادی کرند غرب در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا اربعین امسال بخشی از این زیرساخت‌ها به بهره‌برداری برسد.

در این نشست، استاندار کرمانشاه بر لزوم تقسیم وظایف و تفکیک مسئولیت‌ها در ایام اربعین تأکید کرد و گفت: کارها باید به‌صورت منظم و با هماهنگی انجام شود تا از تداخل میان کمیته‌های اربعین و دستگاه‌های اجرایی جلوگیری شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

17 + شش =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.