» اعتراض لبنانی‌ها به مداخلات عربستان در این کشور

اعتراض لبنانی‌ها به مداخلات عربستان در این کشور | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 22 August , 2025
امروز : جمعه, ۳۱ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 186748
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 20 آگوست 2025 - 15:34 | 13 بازدید | ارسال توسط :

اعتراض لبنانی‌ها به مداخلات عربستان در این کشور

ده‌ها تن از جوانان لبنانی با حرکت به سمت سفارت عربستان در بیروت اعتراض خود را نسبت به فشارهای ریاض و واشنگتن علیه لبنان در راستای خلع سلاح مقاومت اعلام کردند.

اعتراض لبنانی‌ها به مداخلات عربستان در این کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الاخبار، روز گذشته ده‌ها تن از جوانان لبنانی با برگزاری تظاهرات در خیابان الحمرا واقع در بیروت به سمت ساختمان سفارت عربستان حرکت کردند.

آنها در این تظاهرات اعتراض خود را نسبت به تصمیم کابینه لبنان مبنی بر خلع سلاح مقاومت اعلام کردند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات تصریح کردند که تصمیم مذکور تحت فشارهای آمریکا و عربستان اتخاذ شده و آنها از مقاومت در برابر اشغالگران حمایت می‌کنند.

رژیم صهیونیستی، پس از شهادت سید حسن نصرالله و تحولات اخیر منطقه، بر این باور است که بهترین فرصت برای وارد کردن ضربه نهایی به پیکره مقاومت فرارسیده است. در چنین شرایطی، فشار بی‌سابقه آمریکا و برخی دولت‌های غربی بر دولت لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله، نه یک اقدام داخلی، بلکه بخشی از سناریوی بزرگ مهندسی امنیت منطقه به نفع تل آویو است. این طرح، اگرچه در پوشش شعارهایی چون «انحصار سلاح در دست دولت» و «بازسازی اقتصادی» عرضه می‌شود، اما در واقع می‌تواند آینده لبنان و کل محور مقاومت را با تهدیدی جدی روبه‌رو سازد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

20 + 14 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.