اعتراض شدید ایران به عربستان به دلیل اجرای احکام اعدام چند تبعه ایران/ سفیر عربستان احضار شد - حمایت آنلاین

اعتراض شدید ایران به عربستان به دلیل اجرای احکام اعدام چند تبعه ایران/ سفیر عربستان احضار شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 25 July , 2025
امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 110227
  پرینت خانه » حقوق بین الملل تاریخ انتشار : 01 ژانویه 2025 - 20:07 | 33 بازدید | ارسال توسط :

اعتراض شدید ایران به عربستان به دلیل اجرای احکام اعدام چند تبعه ایران/ سفیر عربستان احضار شد

سفیر عربستان سعودی در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران و مغایرت این اقدام با روند کلی همکاری‌های قضایی دو کشور به وی ابلاغ شد.

اعتراض شدید ایران به عربستان به دلیل اجرای احکام اعدام چند تبعه ایران/ سفیر عربستان احضار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کریمی شصتی مدیر کل کنسولی وزارت امور خارجه در واکنش به خبر اعدام ۶ نفر از اتباع ایرانی زندانی در عربستان سعودی به اتهام قاچاق مواد مخدر، ضمن ابراز اعتراض شدید وزارت امور خارجه نسبت به این اقدام، اعلام کرد: این افراد چندین سال قبل به اتهام قاچاق مواد مخدر به عربستان از سوی دستگاه قضایی این کشور به اعدام محکوم شده بودند و در طول این مدت وزارت امور خارجه تلاش مستمری برای ارائه خدمات کنسولی به آنها و تخفیف مجازات اعلامی انجام داده بود. با وجود این، اجرای احکام اعدام، آن هم بدون اعلام قبلی به سفارت، به هیچ عنوان پذیرفته نیست و ناقض قواعد و موازین حقوق بین‌الملل از جمله کنوانسیون روابط کنسولی می‌باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.