اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 82929
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 17 نوامبر 2024 - 19:30 | 35 بازدید | ارسال توسط :

استاندار قم: مولدسازی ظرفیتی مناسب برای توسعه استان قم است

قم- استاندار قم با اشاره به لزوم احصا اموال و دارایی های راکد دولت، مولدسازی را ظرفیتی مناسب در توسعه استان دانست.

استاندار قم: مولدسازی ظرفیتی مناسب برای توسعه استان قم است

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر بهنام جو بعد از ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه استانی مولدسازی دارایی‌های دولت که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: استفاده بهینه از دارایی‌های دولت با بکارگیری ظرفیت‌های قانونی در این مسیر می‌تواند نقش مهمی در توسعه استان ایفا کند.

استاندار قم بیان کرد: مولد سازی ظرفیتی مناسب برای استان در حوزه تأمین منابع برای اجرای پروژه‌های عمرانی است و باید با همکاری همه دستگاه‌ها عملیاتی شود.

وی همچنین برگزاری مستمر این کارگروه را مورد تاکید قرار داد و ابراز کرد: احصا اموال دولت در استان قم و برگزاری جلسات کارشناسی ذیل این کارگروه با هدف مولد سازی این اموال در دستور کار قرار گیرد.

بهنام جو در ادامه با اشاره به اهمیت مولد سازی اموال و دارایی‌های دولت، خاطرنشان کرد: احصا اموال و دارایی‌های راکد دولت ضرورت دارد و مولدسازی ظرفیتی مناسب در توسعه استان قم است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هجده − هفت =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.