اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 19 May , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 46063
  پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 30 ژوئن 2024 - 10:38 | 11 بازدید | ارسال توسط :

از تعطیلی ۳۰ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ جلوگیری شد

رئیس کل دادگستری ایلام با اشاره به تشکیل ۴۸ جلسه اقتصاد مقاومتی گفت: در نتیجه این جلسات ۶ واحد تولیدی فعال و از تعطیلی ۳۰ واحد تولیدی جلوگیری شد. خبرگزاری میزان – عمران علی‌محمدی رئیس کل دادگستری استان ایلام در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضاییه اظهار کرد: قوه قضاییه […]

از تعطیلی ۳۰ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ جلوگیری شد

رئیس کل دادگستری ایلام با اشاره به تشکیل ۴۸ جلسه اقتصاد مقاومتی گفت: در نتیجه این جلسات ۶ واحد تولیدی فعال و از تعطیلی ۳۰ واحد تولیدی جلوگیری شد.

خبرگزاری میزان – عمران علی‌محمدی رئیس کل دادگستری استان ایلام در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضاییه اظهار کرد: قوه قضاییه به عنوان یکی از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی، نقشی اساسی در حفظ ارزش ها، برقراری عدالت، تامین امنیت و آزادی های مشروع شهروندان ایفا می‌کند.

وی افزود: از دیدگاه اسلام، منصب قضا جزو حساس ترین و مهم ترین جایگاه های اجتماعی در جامعه است.

رئیس کل دادگستری استان ایلام گفت: ارتقا کیفیت رسیدگی و اتقان آرا از ۷۸ درصد ابتدای مدیریت کنونی دادگستری به ۹۱ درصد، کاهش پرونده‌های معوق و قدیمی شعب استان از هفت هزار و ۵۰۰ فقره به ۱۰۴ فقره در پایان سال ۱۴۰۲ و حدنگاری ۱۰۰ درصدی اراضی ملی و منابع طبیعی و ۳۵ درصدی اراضی مزروعی و کشاورزی استان از دیگر اقدامات دستگاه قضایی استان است.

علی محمدی همچنین به افزایش صلح و سازش در پرونده‌های دادگستری از ۲۸ درصد ابتدای مدیریت به ۴۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، انجام ۱۴۴ مورد بازرسی و بازدید میدانی از حوزه‌های قضایی استان علاوه بر نظارت مستمر و روزانه سیستمی، انجام ۶۰ هزار و ۳۰۸ مورد ملاقات مردمی مسئولان حوزه‌های قضایی استان در راستای تکریم ارباب رجوع و افزایش رضایت‌مندی و اعتماد قوه قضائیه و در نتیجه کسب رتبه اول کشور از حیث عملکردی و تکریم مراجعان اشاره کرد.

رئیس کل دادگستری ایلام افزود: ۱۴۹ نفر از محکومان زندانی از طریق ستاد دیه استان آزاد شده اند و همچنین ۴۴ نفر مورد عفو عمومی قرار گرفته اند که از این تعداد ۳۷ نفر تخفیف مجازات و هفت نفر نیز آزاد شده اند و نیز تشکیل ۴۸ جلسه اقتصاد مقاومتی و در نتیجه فعال کردن شش واحد تولیدی و رفع مشکل و پیگیری جلوگیری از تعطیلی ۳۰ واحد تولیدی، تشکیل ۱۲ جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال با ۶۸ مصوبه، رفع تصرف از ۴۰۰ هکتار اراضی ملی و اعمال مجازات ۳۱ نفر محکوم در همین زمینه را دیگر فعالیت‌های دستگاه قضا دانست.

علی محمدی اضافه کرد: برگزاری ۸۴ جلسه با موضوع حقوق عامه، تعیین تکلیف سه هزار و ۲۰۰ دستگاه وسیله نقلیه موتوری و خودروی از طریق دادگاه اصل ۴۹ قانون اساسی، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه مجتمع قضایی مرکزی استان با ۱۳ هزار و ۳۰۰ مترمربع زیربنا با ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه برای تکمیل طرح، احداث مجتمع پنج واحدی مهمانسرای مرکز استان و شروع به احداث ۱۱ واحد سازمانی با یک هزار و ۸۰۰ مترمربع زیربنا انجام شده است.

وی بیان کرد: دادگستری استان ایلام براساس اعلام معاون نظارت دیوان عالی کشور و مستند به بررسی و ارزیابی اداره کل آمار و نظارت قوه قضاییه در خصوص استفاده از ظرفیت سامانه‌های الکترونیکی و با رعایت شاخص‌هایی نظیر صدور دستورات سیستمی و کسب شش هزار و ۲۸۷ امتیاز حائز رتبه اول دادگستری‌های سراسر کشور شده است.

رئیس کل دادگستری استان ایلام خاطرنشان کرد: ۱۴ درصد جرایم استان ایلام نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و نیز فراهم‌سازی بسترهای مهارت‌آموزی زندانیان موجب اشتغالزایی ۳٠ درصدی در بین این افراد شده است.

علی‌محمدی ادامه داد: تاکنون دو هزار و ۸۱ مورد مجازات جایگزین حبس از قبیل الزام به خدمات عموم رایگان در سطح استان اجرا شده است.

وی تصریح کرد: پرونده‌های موجود استان از ۲۲ هزار فقره تا پایان اسفندماه سال گذشته، اکنون ۵۲ درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام/



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

17 + پانزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.