اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 124545
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 30 ژانویه 2025 - 13:25 | 21 بازدید | ارسال توسط :

اردبیل هفته آینده هم بی نصیب از برف خواهد بود

اردبیل – مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت:براساس نقشه های هواشناسی، همچنان شرایط جوی در سطح استان پایدار بوده و تا اواسط هفته آینده سامانه بارشی در شمال غرب کشور فعال نخواهد بود.

اردبیل هفته آینده هم بی نصیب از برف خواهد بود

مجید کوهی در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با آخرین وضعیت هواشناسی استان اردبیل اظهار کرد: براساس نقشه‌های هواشناسی، همچنان شرایط جوی در سطح استان پایدار بوده و تا اواسط هفته آینده سامانه بارشی در شمال غرب کشور فعال نخواهد بود.

وی با بیان اینکه بنابراین در طول روزها آسمان استان غالباً صاف بوده و وزش باد با سرعت ملایم تا متوسط پیش بینی می‌شود، گفت: اما در ساعات شبانه و اوایل صبح به دلیل وزش باد ملایم خزری در برخی مناطق به ویژه در نوار شمالی استان، نواحی منتهی به استان گیلان و دشت اردبیل هوای ابری و مه آلود دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با تاکید بر اینکه در ساعات اولیه امشب اختلال در عملیات پروازی احتمال می‌رود، ادامه داد: طی این مدت در طول روزها نوسانات دمایی قابل توجه نبوده و در ساعات شبانه نیز هوای سرد همچنان در مناطق مرکزی و جنوبی استان تداوم دارد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

بیست + 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.