اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 108634
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 30 دسامبر 2024 - 13:30 | 29 بازدید | ارسال توسط :

اردبیل سفیدپوش می‌شود

اردبیل- مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: بارش برف به شکل کولاک به ویژه در مناطق جنوبی و برف‌گیر و جاده‌های کوهستانی استان دور از انتظار نیست.

اردبیل سفیدپوش می‌شود

مجید کوهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان استان در این مدت ابری و مه‌آلود همراه با وزش باد و کاهش دما خواهد بود. بارش‌ها به صورت خفیف باران و برف پیش‌بینی می‌شود که در مناطق شمالی استان به شکل باران و در مناطق مرکزی و جنوبی به صورت برف خواهد بود.

وی افزود: عمده بارش‌ها در نوار شرقی و نواحی منتهی به استان گیلان و همچنین مناطق مرکزی و جنوبی استان انتظار می‌رود. بارش برف به ویژه در مناطق جنوبی، برف‌گیر و جاده‌های کوهستانی استان به شکل کولاک برف پیش‌بینی شده و اختلال در تردد جاده‌ای طی روزهای سه‌شنبه (۱۱ دی) و چهارشنبه دور از انتظار نخواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل همچنین از احتمال اختلال موقت در پروازهای فرودگاه اردبیل به دلیل مه و پایین بودن کف ابر خبر داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

15 − ده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.