اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 95256
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 07 دسامبر 2024 - 22:20 | 32 بازدید | ارسال توسط :

ارتش سوریه: خسارات سنگینی را به تروریست‌ها وارد آوردیم

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه اعلام کرد که نظامیان سوری موفق شده‌اند خسارات سنگین مالی و جانی را به تروریست‌ها تحمیل کنند.

ارتش سوریه: خسارات سنگینی را به تروریست‌ها وارد آوردیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: رسانه‌های وابسته به تروریست‌ها بدون توقف ویدیوهای فریبنده و اخباری دروغین را پیرامون آنچه در نقاط مختلف سوریه رخ می‌دهد منتشر می‌کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: ارتش دلاور ما با سرعتی بالا، به اجرای عملیات ویژه خود علیه تجمعات تروریست‌ها در حومه‌های حماه و حمص و حومه شمالی درعا ادامه می‌دهد و خساراتی معادل صدها کشته و زخمی، ده‌ها جنگ‌افزار و خودرو و چندین مقر، انبار، تسلیحات و مهمات را به دشمن وارد آورده است.

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه بیان کرد: یگان‌های نیروهای مسلح ما برای جلوگیری از وقوع هرگونه حادثه در پی آشوبی که تروریست‌ها از طریق رسانه‌ها، ابزارها و بقایای خفته خود سعی در پیدایش آن در برخی مناطق را دارند، به تقویت خطوط حضور خود در تمامی نقاط حومه دمشق و منطقه جنوب می‌پردازند.

همچنین فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه بر اهمیت آگاهی شهروندان سوری نسبت به گستردگی برنامه‌ای که علیه سوریه طرح‌ریزی شده و عدم پذیرش شایعات مطرح‌شده از طرف مردم سوریه تاکید کرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.