اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 174487
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 25 آوریل 2025 - 13:40 | 24 بازدید | ارسال توسط :

ارتباط میان مدارس لرستان و دانشگاه فرهنگیان فعال‌تر می‌شود

خرم‌آباد – مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان از برنامه‌ریزی برای ایجاد سازوکاری منسجم برای ارتباط فعال‌تر میان مدارس و دانشگاه فرهنگیان خبر داد

ارتباط میان مدارس لرستان و دانشگاه فرهنگیان فعال‌تر می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عیسی سهرابی در دوره «مسیر معلمی بسیج فرهنگیان» با تأکید بر نقش کلیدی معلمان در تحول پایدار نظام آموزشی، اظهار داشت: تحول زمانی ماندگار خواهد بود که معلم به‌عنوان محور اصلی این جریان، خودباوری، مهارت و آمادگی برای ایفای نقش تحول‌آفرین را داشته باشد.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان باید مبدأ شکل‌گیری مأموریت‌های تربیتی و حرفه‌ای باشد؛ اما این مأموریت‌ها نیازمند بازتعریف بر مبنای نیازهای واقعی میدان عمل است. آموزش معلم نباید صرفاً در فضای دانشگاهی بماند؛ باید در محیط واقعی مدرسه و جامعه جریان داشته باشد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با بیان اینکه آموزش باید از جنس میدان باشد، بر راه‌اندازی «جمع‌های یادگیری در محیط کار» تأکید کرد و گفت: رویکرد ما، آموزش نیروی انسانی به‌صورت محله‌محوری و مدرسه‌محوری است، یادگیری در بستر واقعی، عمیق‌تر و ماندگارتر خواهد بود.

سهرابی همچنین از برنامه‌ریزی برای ایجاد سازوکاری منسجم برای ارتباط فعال‌تر میان مدارس و دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: باید ارتباط نظام‌مند و پویایی میان این دو نهاد برقرار شود تا فرایند تربیت‌معلم با نیازهای واقعی میدان مدرسه هماهنگ باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

نه + پانزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.