اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 8 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 139026
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 24 فوریه 2025 - 1:38 | 39 بازدید | ارسال توسط :

اجرای مصوبات بهینه‌سازی انرژی در همدان

همدان- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با تأکید بر ضرورت اجرای مصوبات بهینه‌سازی انرژی در ادارات و مراکز آموزشی استان، گفت: ناترازی انرژی تنها با همدلی و همراهی همگانی قابل حل است.

اجرای مصوبات بهینه‌سازی انرژی در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، امیررضا یوسفیان در نشست کارگروه بهینه‌سازی مصرف انرژی استان همدان گفت: برای مدیریت بهینه مصرف انرژی، به ویژه گاز، نیازمند ایجاد هم‌افزایی و درک صحیح میان دستگاه‌های اجرایی، مراکز آموزشی و عموم مردم هستیم.

وی با اشاره به لزوم رعایت مصوبات، تاکید کرد: هیچ استثنایی برای دستگاه‌ها در روزهای تعطیل وجود ندارد و با اداراتی که برخلاف مصوبات عمل کرده و مصرف سوخت یا انرژی داشته باشند، برخورد جدی خواهد شد.

یوسفیان افزود: هر اقدام برای بهینه‌سازی مصرف انرژی در استان، کمک به بهبود وضعیت ملی است. نظارت‌ها و امدادرسانی در روزهای سرد سال باید با حساسیت بیشتری انجام شود تا از تعطیلی یا تأخیر در فعالیت ادارات و مراکز آموزشی جلوگیری شود.

معاون استاندار همدان همچنین بر لزوم آگاهی‌رسانی به موقع و دقیق در خصوص تعطیلی‌ها و مدیریت مصرف انرژی تاکید کرد و گفت: در روزهای بارش، حضور نیروهای امدادی و راهنمایی رانندگی در محورهای مواصلاتی استان باید افزایش یابد تا از بروز حوادث ناشی از کاهش دید جلوگیری شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

20 + دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.