اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 23 May , 2025
امروز : جمعه, ۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 120412
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 21 ژانویه 2025 - 4:20 | 13 بازدید | ارسال توسط :

اجرای توافق آتش بس با وجود تخلفات اسرائیل ادامه دارد

یک مقام از نیروهای مقاومت: روز نخست و دوم اجرای توافق به لحاظ تبادل اسرا و ورود کمک‌ها به خوبی پیش رفته است.

اجرای توافق آتش بس با وجود تخلفات اسرائیل ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، یک مقام از نیروهای مقاومت به شبکه المیادین گفت: روز نخست و دوم اجرای توافق به لحاظ تبادل اسرا و ورود کمک‌ها به خوبی پیش رفته است.

وی البته گفت که درباره پرواز هواپیماهای شناسایی و تیراندازی به سوی شهروندان فلسطینی، در برخی «اسرائیل» توافق را نقض کرده است.

وی اظهار کرد: کشورهای میانجی قطر و مصر که با حماس، آمریکا و اسرائیل همکاری می‌کنند، برای اطمینان از اجرای توافق، پیگیری دقیقی دارند.

این مقام مقاومت که خواست نامش فاش نشود؛ افزود: تخلفات «اسرائیل» به ویژه تیراندازی به سوی فلسطینی‌ها توافق را تهدید می‌کند.

وی گفت: تعداد زیادی کامیون کمک‌های بشردوستانه از گذرگاه‌ها وارد نوار غزه می‌شود و سازمان ملل متحد و هلال احمر فلسطین آنها را دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: تعداد کامیون‌هایی که در روز نخست وارد غزه شدند تقریباً به ۵۰۰ عدد رسید و در روز دوم از ۶۰۰ مورد عبور کرد.

این مقام مقاومت با بیان این که” تجهیزات سنگین برای آواربرداری، کشف اجساد و باز کردن جاده‌ها وارد غزه خواهد شد”؛ اضافه کرد: بر اساس دور کنونی مبادله اسرا در هفتمین روز توافق، آزادی ۴ زن اسیر اسرائیلی در غزه در ازای ۱۲۰ اسیر فلسطینی انجام خواهد شد.‌

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

4 × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.