اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 30 May , 2025
امروز : جمعه, ۹ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 156731
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 25 مارس 2025 - 19:28 | 20 بازدید | ارسال توسط :

اتوبوس‌ها و تورهای گردشگری در خدمت مسافران نوروزی همدان

همدان- رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان گفت: اتوبوس‌ها و تورهای تخصصی گردشگری شهرداری همدان تا ۱۲ فروردین در خدمت مسافران هستند.

اتوبوس‌ها و تورهای گردشگری در خدمت مسافران نوروزی همدان

محمود رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز ویژه برنامه‌های شاد نوروزی اظهار کرد: از امروز ۵ فروردین شاهد برگزاری برنامه آئین‌های هگمتانه و اجرای پرفورمنس‌های مشاهیر همدانی در اماکن گردشگری و تاریخی هستیم.

وی افزود: سازمان فرهنگی شهرداری همدان امسال توجه ویژه‌ای به رونق سایت موزه میدان امام خمینی داشتیم و در تمام روزهای نوروز سایت موزه میدان امام با حضور راهنمایان گردشگری فعال و اجرای جنگ شادی در این مجموعه فاخر تاریخی برگزار می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان با اشاره به اتوبوس‌ها و تورهای گردشگری گفت: برنامه‌های همدانگردی با اتوبوس‌ها و تورهای گردشگری به صورت پیاده و تورهای تخصصی جهت شهروندان و گردشگران از تاریخ ۴ فروردین آغاز شده و تا ۱۲ فروردین این برنامه‌ها ادامه خواهد داشت.

رجبی خاطرنشان کرد: همچنین طرح “همدان کجا بریم” در مرکز ۱۳۷ شهرداری همدان برای سومین سال اجرا شده است.

وی با اشاره به سایر برنامه‌های نوروزی بیان کرد: مسابقه عکاسی “لبخند نسل‌ها در یک قاب” و برپایی ایستگاه زندگی با آیه‌ها در اماکن گردشگری از جمله دیگر برنامه‌ها است.

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان عنوان کرد: همچنین اجرای برنامه پیک شادی با اتوبوس گردشگری در محلات و مناطق گردشگری همدان با محوریت آموزش شهروندی از دیگر برنامه‌های این سازمان تا پایان نوروز است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

بیست − یازده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.