افزونه جلالی را نصب کنید.
- حمله پهپادی مقاومت لبنان به مرکز تجمع اشغالگران در «مارون الرأس»
- یک منزل مسکونی در مشهد دچار حریق شد
- ارتباط بابک زنجانی با واردات تاکسیهای برقی تکذیب شد
- واژگونی مینیبوس در اتوبان آزادگان
- اسناد ماموریت رویا حشمتی و همکاری او با خارج از کشور منتشر شد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- نظر آیتالله سبحانی درباره مهریه
- همایش دانشگاه، ارز آوری و اشتغال زایی
- ترامپ: پوتین و زلنسکی باید با یکدیگر ملاقات کنند
- تلاش وکلای تتلو برای پذیرش اعاده دادرسی متهم – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
ابومحمد الجولانی خواستار تحویل مقامات و نظامیان اسد از کشورهای پناهنده به آنها شد
ابومحمد الجولانی با نام حقیقی «احمد الشرح»، رئیس مخالفان سوریه از کشورهایی که مقامات و نظامیان دولت سابق سوریه از جمله بشار اسد به آنها پناهنده شده، خواست آنها را تحویل دهند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از هم میهن آنلاین، ابومحمد الجولانی با نام حقیقی «احمد الشرح»، رئیس مخالفان سوریه از کشورهایی که مقامات و نظامیان دولت سابق سوریه از جمله بشار اسد به آنها پناهنده شده، خواست آنها را تحویل دهند.
او گفت که هرگز کسانی که در شکنجه زندانیان و حذف آنها نقش داشته و عاملیت داشتند، مورد عفو و بخشش قرار نخواهند گرفت و حاکمیت جدید در سوریه آنها را تحت تعقیب و پیگرد قرار خواهد داد.
وی روز گذشته طی بیانیهای با بیان این نیروهای معارض با کسانی که دستشان به خود مردم سوریه آغشته و آلوده نبوده، تسامح خواهند کرد، گفت: ما به هر کسی که اطلاعاتی درباره افسران ارشد ارتش و نیروهای امنیتی که مرتکب جنایت جنگی شدهاند، ارائه دهد، پاداش خواهیم داد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.