اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 30 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 112685
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 06 ژانویه 2025 - 7:22 | 43 بازدید | ارسال توسط :

آنفلوآنزا پیشتاز بیماری‌های تنفسی در خراسان شمالی است

بجنورد_ مدیرگروه بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: آنفلوانزا شایع‌ترین بیماری عفونی تنفسی خراسان شمالی است و پس از آن، کووید ۱۹ و سرماخوردگی نیز شیوع بالایی دارند.

آنفلوآنزا پیشتاز بیماری‌های تنفسی در خراسان شمالی است


دریافت
۳۰ MB

فلوریا انفرادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از شیوع بالای آنفلوانزا در خراسان شمالی خبر داد.

وی با بیان اینکه آنفلوانزا شایع‌ترین بیماری عفونی تنفسی خراسان شمالی است، افزود: پس از آن، کووید ۱۹ و سرماخوردگی نیز شیوع بالایی دارند.

وی با اشاره به دوره ۳ تا ۵ روزه شیوع آنفلوانزا، علائم آن را بدن درد، تب و بی‌اشتهایی اعلام کرد و بر مراقبت مادران باردار و افراد دارای بیماری‌های خاص تاکید کرد.

انفرادی همچنین توصیه کرد مبتلایان تا یک هفته در منزل استراحت کنند و از ماسک استفاده کنند.

مدیر گروه بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، شیوع آنفلوانزا در بین دانش‌آموزان را ناشی از عدم رعایت نکات بهداشتی دانست و بر آموزش بهداشت در مدارس تاکید کرد.

وی رعایت بهداشت، استفاده از ماسک و شستشوی دست‌ها را مهم‌ترین راهکار پیشگیری از بیماری‌های تنفسی برشمرد.

انفرادی با بیان اینکه مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان بیماری‌های ویروسی تنفسی مؤثر نیست، تزریق واکسن آنفلوانزا را تنها به افراد در معرض خطر، سالمندان و دارای نقص ایمنی توصیه کرد.

وی مصرف مایعات گرم را جایگزین مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها دانست.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 + پانزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.