اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 158006
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 28 مارس 2025 - 10:25 | 30 بازدید | ارسال توسط :

آنروا: بیش از سه هفته است که هیچ کمکی وارد غزه نشده است

رئیس آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: بیش از سه هفته است هیچ کمک بشردوستانه‌ای وارد غزه نشده است.

آنروا: بیش از سه هفته است که هیچ کمکی وارد غزه نشده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رژیم صهیونیستی در راستای رسیدن به هدف خود در نسل کشی فلسطینیان در غزه، اکنون این باریکه را تحت محاصره کامل قرار داده و از ورود کمک‌های بشردوستانه جلوگیری می‌کند؛ مسئله‌ای که جان غیرنظامیان را به خطر انداخته است.

بر این اساس، فیلیپ لازارینی، رئیس آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرد، نوشت: بیش از سه هفته است که هیچ کمک بشردوستانه‌ای وارد غزه نشده است. این طولانی‌ترین دوره‌ای است که از زمان آغاز جنگ، غزه بدون دریافت هیچ‌گونه کمکی باقی مانده است.

وی با اشاره به وضعیت غزه در دوران آتش‌بس گفت: روزانه تا ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه وارد این منطقه می‌شد، اما اکنون هیچ کمکی نمی‌رسد.

لازارینی در ادامه هشدار داد: والدین نمی‌توانند برای فرزندانشان غذا پیدا کنند. بیماران بدون دارو مانده‌اند. قیمت‌ها سر به فلک کشیده است. گرسنگی در حال افزایش است و خطر شیوع بیماری‌ها نیز رو به گسترش است. در همین حال، بمباران‌های نظامیان صهیونیست همچنان ادامه دارد.

وی همچنین تأکید کرد: تنها در هفته گذشته، هشت نفر از کارکنان آنروا طی حملات صهیونیست‌ها جان خود را از دست داده اند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 + دوازده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.