اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 19 May , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 168520
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 16 آوریل 2025 - 10:19 | 15 بازدید | ارسال توسط :

آمادگی مُهره‌های امارات در یمن برای حمله زمینی علیه نیروهای انصارالله

یک روزنامه آمریکایی به آمادگی مهره های امارات در یمن برای آغاز یک حمله زمینی گسترده علیه نیروهای انصارالله اشاره کرد.

آمادگی مُهره‌های امارات در یمن برای حمله زمینی علیه نیروهای انصارالله

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلویزیون عربی، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال خبر داد که عناصر یمنی وابسته به امارات خود را برای یک حمله زمینی گسترده علیه نیروهای انصارالله آماده می‌کنند.

بر اساس این گزارش، حمله مذکور در سایه حملات هوایی اخیر آمریکا علیه یمن صورت می‌گیرد. وال استریت ژورنال اضافه کرد که مهره‌های امارات در یمن قصد دارند کنترل مناطق راهبردی در ساحل غربی به ویژه بندر الحدیده را به دست بگیرند تا بدین وسیله به زعم خود شریان اقتصادی مهم جنبش انصارالله را قطع کنند.

این در حالی است که با وجود اجرای ۳۵۰ حمله هوایی از سوی آمریکا علیه یمن این حملات نتوانسته قدرت نظامی نیروهای انصارالله را کاهش دهد. نیروهای مسلح یمن همچنان به عملیات‌های ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی خود ادامه می‌دهند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

نوزده + یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.