امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
- نتایج نشست وزیران خارجه اسلامی برای مقابله با طرح جابجایی اجباری غزه
- بخشنامه نحوه استرداد جرایم مالیاتی که من غیر حق از مودی دریافت شده
- بیتکوین و فتح قلههای جدید
- کشف بیش از ۳ میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در بازار تهران
- احتمال فعالیت سامانه بارشی و افزایش غبار در تهران تا یکشنبه
- تداوم آلودگی هوای پایتخت – خبرآنلاین
- اصرار تل آویو برای آزادی اسرای صهیونیست نزد حماس
- زلزله ۶.۱ ریشتری ساحل شیلی را لرزاند – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- سفر پسر ترامپ به گرینلند/ واکنش قاطع نخستوزیر دانمارک
آخرین اخطار به ایرلاینها: هواپیماهای اسقاطی را جمعآوری کنید
به گزارش اکوایران، نشست تخصصی با حضور حسین پورفرزانه، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، و سعید چلندری، رئیس هیئتمدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، در ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد. به گزارش ایلنا، در این نشست که با حضور معاونین و مدیران سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت شهر فرودگاهی برگزار […]

به گزارش اکوایران، نشست تخصصی با حضور حسین پورفرزانه، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، و سعید چلندری، رئیس هیئتمدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، در ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد.
به گزارش ایلنا، در این نشست که با حضور معاونین و مدیران سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت شهر فرودگاهی برگزار شد، سعید چلندری به معرفی ظرفیتهای شهر فرودگاهی و ارائه عملکرد در راستای استانداردهای ایکائو پرداخت.
یکی از موضوعات اصلی مورد بحث، استفاده از زیرساختهای شهر فرودگاهی برای ساخت آشیانه تعمیر و نگهداری هواپیما (MRO) با هدف ارتقای امنیت هوانوردی و توسعه صنعت هوانوردی بود.
همچنین، در خصوص جمعآوری هواپیماهای اسقاطی از شهر فرودگاهی اخطارهایی به ایرلاینها داده شده و گفته شد که همکاری با سازمان هواپیمایی کشوری برای حل این مشکل ادامه دارد.
چلندری همچنین اشاره کرد که با توجه به ۴۰ سال از طراحی و ۲۰ سال از بهرهبرداری ترمینال یک، بازطراحی و بهسازی آن ضروری است و این فرآیند در حال پیگیری است. حسین پورفرزانه نیز بر اهمیت شهر فرودگاهی در صنعت هوانوردی تأکید کرد و اعلام کرد که سازمان هواپیمایی کشوری با تشکیل تیمهای تخصصی، به رفع مشکلات و بهبود کیفیت خدمات در این مجموعه ادامه خواهد داد.
آمار نگرانکننده هواپیماهای سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند
در حالی که کشورهای امارات، قطر و ترکیه مجموعاً بیش از هزار فروند هواپیمای فعال دارند؛ ایران تنها ۷ یا ۸ فروند هواپیمای قابلاتکای مسافربری دارد و باقی ناوگان کشور به شدت فرسوده است.
بر اساس گزارشها، به جز ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروند ایتیآر و برخی ایرباسهای ۳۴۰ ماهان، بیشتر ناوگان ایران باید بازنشسته شود. این بازنشستگی به معنی «بازیافت» هواپیما است؛ بهطوریکه بدنه آلومینیومی آن به قطعات کوچک تقسیم و به کارخانهها برای ذوب و بازسازی ارسال میشود.
کارشناسان حوزه هوانوردی معتقدند که تنها ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری ایران قابلیت عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آنها به دلیل نبود قطعات زمینگیر شدهاند و تنها ۷ یا ۸ فروند باقیمانده برای پروازهای داخلی و خارجی مورد استفاده قرار میگیرند که خود با مشکلات جدی در تأمین قطعات روبهرو هستند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.