اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 25 May , 2025
امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 153911
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 20 مارس 2025 - 1:41 | 17 بازدید | ارسال توسط :

آتلیه داران استان قم خادم القرآن شدند

قم- چهلمین نشست تبیینی طرح «زندگی با آیه‌ها» ویژه آتلیه داران استان قم به همت امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان در سالن همایش‌های اتاق اصناف قم برگزار شد

آتلیه داران استان قم خادم القرآن شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، چهلمین نشست تبیینی طرح ملی زندگی با آیه‌ها با حضور آتلیه داران استان قم و به همت امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی در سالن همایش‌های اتاق اصناف قم برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جواد شفیعیان، مدیر طرح زندگی با آیه‌ها در قم به تبیین آیات این طرح و تشریح روش‌ها و ایده‌های اجرای برنامه مشترک در سطح آتلیه‌های استان پرداخت.

علی اصغر شعاعی مدیرعامل مؤسسه نسیم فردوس نیز بیان کرد: انسان‌ها، آیه‌ها و نشانه‌های خدای متعال بر زمین هستند و آیات قرآن کریم نسخه کاتالوگ زندگی انسان‌اند؛ لذا نباید بگذاریم که آیه‌ها در غربت بمانند و در روایات معصومین (ع) آمده که آیات قرآن کریم خزائن هستند و شایسته است که انسان مؤمن به آن نگاه کند.

وی ابراز کرد: هنرمندان می‌توانند با هنر و ایده‌های خلاقانه خود، تصویری از آیات قرآن را به مردم نشان دهند تا عظمت خدای منان بین انسان‌ها فهمیده شده و زیبایی‌های این کتاب وحی، برجسته‌تر شود.

همچنین حسن جوشقانیان مجری این برنامه، چند مسابقه مختلف قرآنی و هنری بین آتلیه داران و عکاسان اجرا کرد و بین شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.