اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 118754
  پرینت خانه » علمی و تکنولوژی تاریخ انتشار : 18 ژانویه 2025 - 5:27 | 34 بازدید | ارسال توسط :

آبروریزی بزرگ هوش مصنوعی اپل

شرکت اپل قابلیت تازه هوش مصنوعی خود را که به دلیل اشتباه‌های مکرر در خلاصه خبرها باعث شکایت نهادهای خبری از جمله بی‌بی‌سی و نیویورک تایمز شده بود، به حال تعلیق درآورد.

آبروریزی بزرگ هوش مصنوعی اپل

به گزارش خبرآنلاین، این قابلیت با استفاده از هوش مصنوعی قراربود اعلان‌های خبری فوری را خلاصه کند، اما در برخی موارد سرخط‌های خبری کاملا نادرستی پدید آورده بود.

سازمان‌های خبری گفته بودند این قابلیت هوش مصنوعی اپل هنوز آماده کار نیست و اشتباه‌های آن، باعث افزایش اطلاعات و اخبار نادرست و بی اعتمادی به محتواهای خبری می‌شد.

 
به نقل از بی‌بی‌سی، طبق گزارش روزنامه‌نگاران ومنابع دیگر در شبکه‌های اجتماعی، این قابلیت اپل سرخط‌های خبری واشنگتن‌پست را هم اشتباه خلاصه کرده بود.

این نهادهای خبری اپل را برای توقف قابلیت هوش مصنوعی‌اش تحت فشار گذاشته بودند.

اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا و سازمان گزارشگران بدون مرز هم  درخواست کرده بودند که اپل به‌سرعت این قابلیت جدید را کنار بگذارد.

حالا یکی از سخنگویان اپل گفته است: «ما روی توسعه این قابلیت کار می‌کنیم و در آینده، آن را در یک نرم‌افزار ارائه خواهیم کرد.»

۵۸۵۸

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

18 − 11 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.