اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 8 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 95629
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 08 دسامبر 2024 - 13:37 | 39 بازدید | ارسال توسط :

وضعیت آرام در خوزستان پس از زلزله ۵.۶ ریشتری

اهواز – استاندار خوزستان در خصوص آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده گفت: خوشبختانه شرایط آرامی در منطقه حاکم است و زیرساخت‌ها آسیبی ندیده‌اند.

وضعیت آرام در خوزستان پس از زلزله ۵.۶ ریشتری

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی‌زاده پیش از ظهر امروز یکشنبه در پایان نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان عنوان کرد: خوشبختانه پس از زلزله اخیر با شدت ۵.۶ ریشتر، شرایط آرامی در منطقه حاکم است و زیرساخت‌ها آسیبی ندیده‌اند.

استاندار خوزستان تأکید کرد: با وجود آسیب‌های محدود به برخی منازل مسکونی، بنیاد مسکن به‌زودی مسئولیت بررسی و ثبت خسارات را بر عهده خواهد گرفت و برنامه‌ای برای آغاز بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جمله مسجد سلیمان، هفتکل و گلگیر فراهم خواهد شد.

وی توضیح داد: هیئتی از بنیاد مسکن به اینجا خواهند آمد و ما با آنها جلسه‌ای خواهیم داشت تا پیگیر این موضوع باشیم. هدف ما این است که به مرمت این بخش‌ها پرداخته و مقاوم‌سازی را ادامه دهیم.

استاندار خوزستان با ابراز خرسندی از عدم وجود تلفات جانی پس از زلزله گفت: افرادی که آسیب دیدند، همگی حالشان خوب است و تنها یک نفر دچار شکستگی پا شد که آن هم عمل جراحی شده و مرخص شده است.

وی ضمن قدردانی از توجه ویژه رئیس‌جمهور و وزیران بیان کرد: همه ما باید دست به دست هم دهیم تا شرایط را به سوی وضعیتی بهتر و مناسب‌تر سوق دهیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

ده + شش =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.