اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 27 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 94225
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 06 دسامبر 2024 - 1:29 | 23 بازدید | ارسال توسط :

افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان

بندرعباس- مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان گفت:حجم ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی از بنادر غرب استان طی هشت ماهه امسال به ۳۷۳ هزار و ۲۱ تن رسید که نشانگر افزایش ۲۴ درصدی است‌.

افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی سالاری شامگاه پنجشنبه در این رابطه اظهار کرد: بنادر غرب هرمزگان توانسته جایگاه چهارم بخش ترانزیت در سطح بنادر ایران را به خود اختصاص دهد.

وی بیان کرد: بنادر و دریانوردی بندرلنگه از ابتدای سال جاری تاکنون با تخلیه ۱۶۰ هزار و ۶۲۰ دستگاه خودرو ترانزیتی توسط ۲ هزار و ۴۸۵ فروند شناور فلزی توانست به افزایش ۲۱ درصدی در این زمینه دست پیدا کند.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان اظهار کرد: این تعداد خودرو پس از تخلیه و انجام تشریفات گمرکی توسط ۲۶ هزار و ۷۷۰ سواری‌کش و کامیون حمل خودرو به مقاصد کشورهای آسیای میانه و عراق بارگیری و به درب خروج هدایت شده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

نوزده − 14 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.