۴۱۸ تن عسل در قائمشهر تولید می شود - حمایت آنلاین

۴۱۸ تن عسل در قائمشهر تولید می شود - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 29 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۷ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 83346
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 18 نوامبر 2024 - 13:32 | 47 بازدید | ارسال توسط :

۴۱۸ تن عسل در قائمشهر تولید می شود

قائمشهر- مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر میزان تولید عسل را در این شهرستان ۴۱۸ تن اعلام کرد.

۴۱۸ تن عسل در قائمشهر تولید می شود

علی درویش نیا در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در حال حاضر طبق آخرین سرشماری تعداد پنج هزار و ۲۲۴ کلنی زنبور عسل در قائم شهر وجود دارد و گفت: و ۴۲۷ نفر زنبوردار مشغول فعالیت هستند که میزان ۴۱۸ تن و ۶۶۰ کیلوگرم عسل تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تعداد کندوهای مدرن پنج هزار و ۲۲۴ کلنی است، اضافه کرد: هفت تن و ۲۶۸ کیلوگرم گرده، ۱۳ تن و ۹۷۷ کیلوگرم موم، ۵۴۷ تن و ۶۶ کیلوگرم بره موم و ۴۴ تن و ۷۶۵ کیلوگرم ژل رویال تولید شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ۴۲۷ نفر در شغل زنبورداری فعال هستند که تعداد ۲۰۳ نفر افراد شاغل در این زمینه کار می‌کنند.

درویش نیا ادامه داد: تعداد ۳۵۲ نفر عضو شرکت تعاونی زنبورداران هستند که ۳۶۰ نفر تحت پوشش بیمه قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: نوع زنبورداری ۱۹ نفر مهاجر و ۴۰۸ نفر غیر مهاجر هستند و نژادهای ملکه از قبیل: ایرانی، کارنیکا، قفقازی و ایتالیایی است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

بیست + 12 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.