» اژه‌ای: جغرافیای برخی کشورهای منطقه آشکارا و نهان در اختیار دشمن است

اژه‌ای: جغرافیای برخی کشورهای منطقه آشکارا و نهان در اختیار دشمن است | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 March , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » قضائی تاریخ انتشار : 08 مارس 2026 - 0:20 | 50 بازدید | ارسال توسط :

اژه‌ای: جغرافیای برخی کشورهای منطقه آشکارا و نهان در اختیار دشمن است

در زمان حاضر شواهد نیروهای مسلح ایران نشان می‌دهد جغرافیای برخی کشورهای منطقه آشکارا و نهان دراختیار دشمن است.

اژه‌ای: جغرافیای برخی کشورهای منطقه آشکارا و نهان در اختیار دشمن است
اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رییس قوه قضاییه ساعتی پیش طی مصاحبه‌ای تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ همواره حسن همجواری و احترام همسایگان را نگه‌داشته و در بسیاری از سوانح و حوادث به یاری آنها شتافته است، لکن این امری بدیهی و یک اصل ثابت است؛ ایران به کسی که به ما تعدی نکرده است، ضربه نخواهد زد، اما در اسناد و حقوق بین‌الملل، حقِ دفاع برای کشور مورد تجاوز، امری مشروع و مورد تأکید است.

رییس عدلیه و عضو شورای موقت رهبری تصریح کرد: فعلاً شواهد نیروهای مسلح ایران نشان می‌دهد جغرافیای برخی کشورهای منطقه آشکارا و نهان در اختیار دشمن است و از آن نقاط علیه کشور ما در تجاوز استفاده می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تأکید کرد: حملات شدید به این اهداف ادامه خواهد داشت و این راهبرد هم‌اکنون در حال اجراست و دولت و دیگر ارکان نظام متفق‌القولند.

انتهای پیام/+

 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

5 × 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.