» پاسخ سازمان غذا و دارو به فرایند تولید قند و شکر

پاسخ سازمان غذا و دارو به فرایند تولید قند و شکر | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 1 February , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » پزشکی، سلامت و زیبایی تاریخ انتشار : 31 ژانویه 2026 - 16:49 | 42 بازدید | ارسال توسط :

پاسخ سازمان غذا و دارو به فرایند تولید قند و شکر

رئیس اداره غذاهای ویژه، روغن و بسته‌بندی سازمان غذا و دارو گفت: فرآیند تولید قند و شکر در کارخانه‌های مجاز کشور با روش‌های ایمن و تحت نظارت دقیق انجام می‌شود.

پاسخ سازمان غذا و دارو به فرایند تولید قند و شکر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، ضمن اشاره به نگرانی‌های مطرح‌شده درباره استفاده از جوهر قند در صنایع قند و شکر اظهار کرد: بلانکیت هیچ جایگاهی در فرآیند تولید قند و شکر کارخانه‌ای ندارد و این محصولات بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی مصوب تولید می‌شوند.

وی تصریح کرد: در صنایع رسمی قند و شکر، تصفیه با استفاده از روش‌هایی مانند آهک و گاز کربنیک انجام می‌شود و تنها برخی ترکیبات مشابه در حد بسیار محدود و مطابق با استانداردهای ملی مجاز هستند که میزان آن‌ها به‌صورت مستمر پایش می‌شود.

پوراحمد با اشاره به نظارت‌های سازمان غذا و دارو گفت: خطوط تولید، انبار مواد اولیه و محصولات نهایی کارخانه‌های دارای پروانه ساخت به‌طور منظم مورد بازرسی و نمونه‌برداری قرار می‌گیرند و سلامت این محصولات برای مصرف‌کنندگان قابل اطمینان است.

وی خاطرنشان کرد: چالش اصلی مربوط به عرضه محصولات فله‌ای و بدون هویت است که خارج از چرخه نظارت رسمی قرار دارند و نمی‌توان سلامت آن‌ها را تضمین کرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

2 × دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.