» بابوشکین: راه‌آهن رشت-آستارا محور توسعه تجارت ایران و روسیه است

بابوشکین: راه‌آهن رشت-آستارا محور توسعه تجارت ایران و روسیه است | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 30 April , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 18 نوامبر 2025 - 0:56 | 60 بازدید | ارسال توسط :

بابوشکین: راه‌آهن رشت-آستارا محور توسعه تجارت ایران و روسیه است

رشت- رئیس منطقه آستراخان روسیه تکمیل پروژه راه‌آهن رشت–آستارا را برای تقویت کریدور شمال–جنوب و افزایش سرعت تبادل کالا حیاتی دانست و گفت:راه‌آهن رشت-آستارا محور توسعه تجارت ایران و روسیه است.

بابوشکین: راه‌آهن رشت-آستارا محور توسعه تجارت ایران و روسیه است

به گزارش خبرنگار مهر، بابوشکین شامگاه دوشنبه در نشست با هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، روابط دیرینه دو منطقه را یادآور شد و توسعه همکاری‌های برادری میان آستراخان و گیلان را یک اولویت راهبردی اعلام کرد و گفت: ما از اجرای برنامه‌های مشترک اقتصادی و فرهنگی استقبال می‌کنیم و آمادگی داریم این همکاری‌ها را به سطح عملیاتی بالاتری برسانیم.

رئیس منطقه آستراخان به ظرفیت‌های بنادر آستارا و انزلی اشاره کرد و گفت: افزایش توان عملیاتی این بنادر می‌تواند حجم تبادلات تجاری میان دو منطقه را به‌طور چشمگیری ارتقا دهد.

بابوشکین همچنین تکمیل پروژه راه‌آهن رشت–آستارا را کلید توسعه مسیر کریدور شمال–جنوب خواند و تأکید کرد: این اتصال ریلی پایدار، سرعت و سهولت تبادل کالا را افزایش خواهد داد.

وی با اشاره به دریای خزر گفت: آستراخان آمادگی دارد همکاری‌های لجستیکی و فعالیت خطوط دریایی میان دو منطقه را به‌طور گسترده توسعه دهد تا مسیرهای حمل‌ونقل دریایی تقویت شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

یک + 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.