» نبرد قضایی با اژدهای هفت‌سر فساد؛ تعلیق کارمند متخلف در ساوه

نبرد قضایی با اژدهای هفت‌سر فساد؛ تعلیق کارمند متخلف در ساوه | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 26 April , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 06 اکتبر 2025 - 0:22 | 95 بازدید | ارسال توسط :

نبرد قضایی با اژدهای هفت‌سر فساد؛ تعلیق کارمند متخلف در ساوه

ساوه – در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر تخلفات مالی در یکی از ادارات دولتی شهرستان ساوه، یک کارمند این اداره به اتهام دریافت رشوه و سوءاستفاده از موقعیت شغلی تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.

نبرد قضایی با اژدهای هفت‌سر فساد؛ تعلیق کارمند متخلف در ساوه

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ساوه، پس از انجام تحقیقات تخصصی توسط بازپرس پرونده و اقدامات ضابطین قضایی، مشخص شد کارمندی با دریافت مبالغی اقداماتی در راستای منافع افراد خاص انجام داده است.

با روشن شدن ابعاد اقدامات مجرمانه و جمع‌آوری مستندات لازم، دادستان شهرستان ساوه دستور تعلیق فوری این کارمند را صادر کرد و وی از ادامه خدمت منع شد.

دادستانی ساوه با تأکید بر نظارت دقیق بر عملکرد ادارات و نهادهای خدمات عمومی بیان کرد: هیچ فردی در برابر قانون مصونیت ندارد و دستگاه قضایی با بهره‌گیری از ظرفیت ضابطین قضایی در نهادهای انتظامی و اطلاعاتی با جدیت تمام با اژدهای هفت‌سر فساد مبارزه خواهد کرد.

همچنین دادستان شهرستان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک به فساد، با ارائه مستندات، موضوع را به دادستانی گزارش دهند تا با سرعت و قاطعیت مورد رسیدگی قرار گیرد؛ چرا که این اقدام در راستای صیانت از بیت‌المال، حفظ حقوق عامه و افزایش اعتماد عمومی صورت می‌گیرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

نوزده + 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.